dzana.m Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Tak mam takovej malej problem zničeho nic mi vylítla spotřeba nejdřív sem si myslel že mi to nekde teče ale koukal jsem a nikde ani kapka natankoval jsem 15 litru a ukazalo to že mužu ujet 166 km a ujel sem asi 20 km a najednou to psalo že mužu ujet jen 92 km a ručička pekne klesla dolu prosím o pomoc co stím :myslim:bojim:bojim Citovat
Durko Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 mne to občas urobí tiež a stačí na to jeden dva prudšie rozbehy a on si to tak vyhodnotí Citovat
shwaara Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Tak natankuj plnou a uvidíš, co na ni ujedeš, ne? Hlavně žádné ukvapené závěry Jinak myslím, že špatná lambda může zvýšit spotřebu, ne? Citovat
dzana.m Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 kdyby to byla špatná lambda tak byto napsalo poruchu ale me to nic nepiše dneska sem znova natankoval 15 l a napsalo to 176 km a vynuloval jsem tachák tak uvidím Citovat
shwaara Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Těžko něco podle 15l poznat Jak poznáš, žes projel právě těch 15l a ne 17, nebo 12? A průměrná spotřeba Ti pak vyjde dost odlišná. Citovat
dzana.m Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 prumernou spotřebu mi to píše 10,7 ale je mi divný že mi tak padá ručička na benzýn me to připadá že se mi ten benzýn nekde strácí a to sem čuchal i kvíčku na olej jestli mi to neteče do motoru a když sem sundal víčko na dolejvání olej tak nic cejtit nebylo Citovat
Haryk Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 dceři toto dělalo na Laguně, tankovala taky víc, nic nebylo cítit až jednou přijela nechala motor běřet a otevřel jsem kapotu a benzím byl cítit, kuna se zakousla do hadičky, chvílema pěkně utíkal, ten benzín Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.