Qnik Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Zdravím, pořídil jsem si Expert TePee s WIP Nav. Nevíte o někom kdo do tohohle systému umí narvat češtinu? Dál mě trápí spojení BT s telefonem. Telefon se spojí, ale při každým nastartování systémů se ptá, jestli chci opravdu spárovat. Ve starém autě jsem používal Parrot a ten se připojoval automaticky. To nemluvím o seznamu kontaktů, který se někdy natáhne a jindy ne... Nevíte prosím někdo co s tím? Jestli to vůbec jde? Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 ad čeština ´člen PP205 v Mělníku ad sparovani . co mas za telefon , si myslim ze to musis nastavit vnem na synchronizovat vždy Citovat
h4wk3y Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 ano, to BT se nastavuje v telefonu, musis tam nejak pres nejaky vlastnosti nebo neco takoveho nastavit, ze to BT v aute je duveryhodne.... pak se uz bude pripojovat automaticky... Citovat
Qnik Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 Díky za info. Mrknu na to, nějak mě to ani nenapadlo po tom co to parrot uměl v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.