junior911 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 zdravim. Potreboval by som poradit. Som vlastnikom P207 gti...a pri startovani klepoce nieco v casti motora. Ked necham auto bezat prestane to. Ak ma niekto nejake skusenosti napiste...Dakujem Citovat
pipistrel Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 co tak skusit hladanie? bolo tu o tom popisaneho dost Citovat
buga Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 jj presne tak, to klepotanie by malo byt dlhe tak minutu... pravdepodobne to bude to.. Citovat
junior911 Odesláno 16. červen 2010 Autor Odesláno 16. červen 2010 hladanie som skusal... dakujem za link idem s tym do servisu radsej...tak zatial dik Citovat
junior911 Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 dneska som volal do peugeota.. Povedali ze je to bezne pri novych autach..Ze vraj sa tym spaluju necistoty v motore..Neviem no mne sa tato myslienka nepozdava..tak ak niekto by vedel neh pls odpise na tento nazor.. Dakujem Citovat
207lemans Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: junior911 dneska som volal do peugeota.. Povedali ze je to bezne pri novych autach..Ze vraj sa tym spaluju necistoty v motore..Neviem no mne sa tato myslienka nepozdava..tak ak niekto by vedel neh pls odpise na tento nazor.. Dakujem :D:D to ano :D:D Citovat
buga Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: junior911 dneska som volal do peugeota.. Povedali ze je to bezne pri novych autach..Ze vraj sa tym spaluju necistoty v motore..Neviem no mne sa tato myslienka nepozdava..tak ak niekto by vedel neh pls odpise na tento nazor.. Dakujem no nie je to bezne!!! nehoraznost! Citovat
antal Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Ježíš to su hlášky,že vraj bežné.Pravdepodobne to bude ten napínak Citovat
buga Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 zdravim. Potreboval by som poradit. Som vlastnikom P207 gti...a pri startovani klepoce nieco v casti motora. Ked necham auto bezat prestane to. Ak ma niekto nejake skusenosti napiste...Dakujem tak co, uz mas vymeneny ten napinak ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.