lungo1 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 řeším ten samej problém. Kůže na řadičce odtržená od koule a volant sice ještě dobrej ale nadchl me ten na Passata co je v tom hornim odkazu. Tak by bylo hezké mít prostředek volantu a kůži okolo řadičky ve světle hnědé kůži jako sedačky a dveře. Ten odkaz je dobra inspiračka. Citovat
shwaara Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 benžik: Taky myslím, že velmi dobrá práce. No mě přišel sympatický ten attractive v BA a vypadali snaživě. Rozhodně komplet práce na volantu + řadičce by mě tam vyšla na 2500, v Praze na 4000, což mi přijde trochu jako zlodějina, kterou se mi nechce podporovat. Jenže když si vezmu, že bych do BA musel dojet ze Žiaru nad Hronom a zpět (350km, čili 1000Kč), mezitím dojet busem na pár hodin do žiaru a zpět (cca 600Kč), tak jsem na tom finančně stejně a celý den zabitý. Práce trvá celý den a v Bratislavě jen tak celý den zůstat nemůžu, když přijedu do Žiaru na víkend za rodinou jednou až dvakrát do roka Čili: Máte nějaký tip, nejlépe vyzkoušený, na někého profíka v Praze a okolí, jižní čechy, případně ZH? Citovat
Benžík Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Sezen ojety volant a radicku a posli jim to postou. Ojety volant bude stat par korun, ja jsem koupil na 406 od od Devilse nighta za 100Kc. Koupil jsem ho, protoze jsem nevedel, jak obsiti dopadne a jak dlouho to bude trvat. Nevim jak delaji calounici ten sev aby nevzniknul ten tlustej krouzek krouzek kolem volantu, ja jsem do volantu vyriznul drazku a ten sev je v ni. Neni to vubec znat. Citovat
shwaara Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 Taky jsem nad tím uvažoval, ale kdysi jsem už ojetý volant sháněl a prodejce za něj chtěl skoro 2000 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.