Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ako na tej našej katske sa daju v pohode pozried jednotlive akčne členi len že mi ich nevihodnoti či si zle a až tak sa v tom neviznam abi som vedel posudit či je jednotlivi akčni člen podla tich hodnot zli alebo dobri

Odesláno

neviem aku tam mas rj len viem ze niektore rj bosch vedeli urobit test akc. a stacil na to kablik a prepojit na kostru len fakt zalezi aku tam mas rj.

Pouzivas nejaky soft bo klasika vyblikavanim delast kontrolu a test

[upravil dne 16.6.10 comm]

Odesláno

A zkoušel sis vyblikat chyby pomocí drátku? Tím myslím bez diagnostiky. Tam by ti to hodilo číslo tý chyby a už by se to hledalo o něco lépe.

Řídící jednotku by měl mít Magenti Marelli G5. Tam to jde na 100% vyblikat, jen si nepamatuju, jestli tam jde i ten test akčních členů.

Návod na to, jak vyblikat chyby máš <=TADY=>

Odesláno

skusim to viblikat len že to že ked mam dajaku chibu motora tak mi hnet svieti kontrolka riadiacej jednotky a teraz nesvieti len kts mi furt vipisuje chibu neznamu a fakt auto ide čudne dimi ale nie furt ale tak občas ako kebi nevem čoé ako kebi ter riadiačke šibalo

Odesláno

Vadnou jednotku zjistíš asi leda tak, že tam dáš na zkoušku jinou. Tuhle chybu mi kdysi házela Mi16 a taky nejela a kouřila. Krom toho jí taky kolísal volnoběh. Po výměně řídící jednotky bylo vše v naprostém pořádku.

Odesláno

myslis ten sportovy filter ziadny. skusal som to davat sportovy filter ale ziadny efekt akurat taky ze tahal do seba teply vzduch motora a tak som vratil klasicky airbox s filtrom a bo le to lepsie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...