Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute!

Už som o tom písalo,že tam pasuje.Dnes mi však povedaj jeden automechanik,že čerpadlo tam pasuje,ale koleso treba dať z nejakého 2,1 td bosch staršieho čerpadla napr. peugeot 605.Je to pravda?Len 100 poprosím o 100 %-nú skúsenosť!ďakujem!

Odesláno

no nevím,píšu to už několikrát !! nevím jak z 1.9 TD,ale..... ,asi tam půjde ale počítej se snížením výkonu,protože motor 1.9 má trošičku jiné parametry vstřikování,ale raději pokud sháníš,sháněj z 2.1 TD peugeot 605,citroen Xantia nebo XM !!!! Protože pokud tam budeš shánět rozvodový ozubený kolo,tak musí bejt z 2.1,tak to rovnou kup i s čerpadlem a vstřikama a trubkama !!!!

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Sorry, nějak blbě jsem si přečet, co jsi napsal. Jde tam dát z 2,1td mechanický bosch a to mam doma.

ANO to tam jde,to je správné čerpadlo......,ale psal jsem několikrát že tam zřejmně půjde i z 1.9 TD ale pojede to jak připosraný,protože to čerpadlo z 1.9 TD má trošku jiné parametry vstřikování,i motor samotnej bude upravenej co se týče tlaků apod.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...