Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sulcikcz: Záleží, kolik to auto najezdilo po našich silnicích. Já jsem dával na staré ten podběh v cca 150 tis. a úchyt pásu byl naprosto ok ;) Jinak pokud dáváš vše do barvy, tak bych dal i lišty, případně si sežeň ještě origo prahy :super Ale máš to krásné ;)

Odesláno

Andreww:origo prahy sháním,ale nikde nejsou moc(nebo za rozumné peníze) :( také bych je chtěl...a lišty zatím nechám černé,viděl jsem to právě i u Béďi a líbí se mi to...jinak děkuji.A dnes jsem koukal na ten úchyt pásů a tak a nic nerezne a vše je v cajku,ale na zimu pořídím podběh určitě :-) nelíbí se mi jak to ve fabrice vymysleli

Odesláno
Andreww:origo prahy sháním,ale nikde nejsou moc(nebo za rozumné peníze) :( také bych je chtěl...a lišty zatím nechám černé,viděl jsem to právě i u Béďi a líbí se mi to...jinak děkuji.A dnes jsem koukal na ten úchyt pásů a tak a nic nerezne a vše je v cajku,ale na zimu pořídím podběh určitě :-) nelíbí se mi jak to ve fabrice vymysleli

Podbeh stoji par drobnejch a ted pres sezonu mas hezky pocasi muzes ho tam kdykoliv dat ne ? :)

Odesláno

to je taky fakt,ale na druhou stranu je garáž a až se bude schylovat k zimě,tak ho tam fouknu.V létě mám v plánu všechny 4 dutiny nalakovat znovu nějakou odolnou černou barvou,aby byl klid nějakej rok...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...