Andreww Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Těch prahů jsem si nějak nevšiml. Asi máš pravdu. A jelikož jsem dlouho nic nenafotil, tak aspoň takto:D Citovat
kikitimikiti Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Maš recht interier sem měl dřiv než nalakovany auto, ono si se mnou chudak zažilo puvodne bylo modry Citovat
NAVY1 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 jj, tak to začína vo vela prípadoch...čo si vbehol po kombajn? Citovat
pug306 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Co ta modrá barva kolem dveří? to som sa tiež čudoval, ale je to asi fotka ešte pred lakom, podla tych prahov tak pre lakovanim to asi nie lebo palota je tam uz nalakovana skor ze to neni nalakovane uplne co je skoda..... inak farba pekna i ked ja som neni zastancom davania na auto tuning narazniky ale inak je pekne...urcite puta pozornost ....inak tiez musim vyzdvihnut pochvalu za zie sedacky hned by som si ich s tebou vymenim (keby boli v mojej farbe no:D) Citovat
NAVY1 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 tak pre lakovanim to asi nie lebo palota je tam uz nalakovana skor ze to neni nalakovane uplne co je skoda..... ta kapota je červena, nie? Citovat
Béďa Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 barva ala Focus ST se mi libi ale zrcatka, prahy a zadni naraznik bych videl radeji origo.. kazdopadne dulezity je, aby se to libilo tobe.. Citovat
kikitimikiti Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Kapota po sražce s kamaradovim laccetim pri jizde na tuning do mimone prisla z jinyho auta i jako naraznik chladič atd ale uvidite na tydle fotce co s timle přikládám, jen podotýkám že každa policejni hlidka me s timle kanárkem zastavila:roker Citovat
pug306 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 tak pre lakovanim to asi nie lebo palota je tam uz nalakovana skor ze to neni nalakovane uplne co je skoda..... ta kapota je červena, nie? podla mna je to ta ista farba len mozno nenalestena/iny odraz svetla......ci ho striekal 2x ? sak on nam to objasni Citovat
kikitimikiti Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 barva ala Focus ST se mi libi ale zrcatka, prahy a zadni naraznik bych videl radeji origo.. kazdopadne dulezity je, aby se to libilo tobe.. zadni nárazník mám i origo v oranž a dost času jezdím s ním protože je asi o 100% praktyčtějši po českejch cestach Citovat
kikitimikiti Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 tak pre lakovanim to asi nie lebo palota je tam uz nalakovana skor ze to neni nalakovane uplne co je skoda..... ta kapota je červena, nie? podla mna je to ta ista farba len mozno nenalestena/iny odraz svetla......ci ho striekal 2x ? sak on nam to objasni nene kapota je z vínovej 306 z polskej burzy Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Jejda tak ta původní barvička je mi dost povědomá he he :D Jinak tedy :super Citovat
silvar Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 co jeto za sedacky?a kde si je sehnal?mas odkaz? Citovat
Andreww Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 co jeto za sedacky?a kde si je sehnal?mas odkaz? To jsou origo anatomy do 306 (třeba verze XS, S16), ale krááásně přečalouné. Pokud chceš nějaké takové sedačky, zkus zavolat na vrakáč do Rožnova. Tam nějaké byly a snad ještě jsou. Sám jsem odtud jedny do třídveřáku bral. Pokud chceš kontakt napiš do SZ. [upravil dne 6/10/10 od Andreww] Citovat
silvar Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 to bych chtel vedet kdo to delal je to bomba :)ja prave shanim nove nebo zanovni neco v polokuzi,a nic nikde neni Citovat
kikitimikiti Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 to bych chtel vedet kdo to delal je to bomba :)ja prave shanim nove nebo zanovni neco v polokuzi,a nic nikde neni Sedadla jsou z resekaný 306 roland garos, původně byli bílý se zeleným prostředkem ale bílá byla dost špinavá a řidičova sedačka potrhaná, sedadla sem zhanel pul roku nakonec sem je sehnal za 4000Kč, samozřejmě za dva tejdny na SBAZARU byli ty sami jen v černy za 2000Kč, čalounění dělal pan Vymetálek z Kounova v orl. Horách a řekl si za cely komplet 8000Kč (na fotu ještě nejsou opěrny hlav v černej). [upravil dne 6/10/10 od kikitimikiti] [upravil dne 6/10/10 od kikitimikiti] Citovat
silvar Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 no ja je taky shanim,jedny mam vyhlidnute,ale jeste nevim kolik me budou stat a prave ridicovo sedadlo je taky potrhane Citovat
silvar Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 ale ten pan fakt sikovny je to radost pohledet. Citovat
kikitimikiti Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 no ja je taky shanim,jedny mam vyhlidnute,ale jeste nevim kolik me budou stat a prave ridicovo sedadlo je taky potrhane Koukám že to bys měl daleko ale jestli by jsi je nechtěl předělávat všechny tak takovejdl člověk ti ji rozpáře a vymění jen potrhanej kus látky a výjde to levneji než 8tis za komplet, dobrý je taky teda vědět co to je za material aby sedel odstín. Citovat
silvar Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 az je budu mit tak se s tebou poradim jsou z jednoho vrakace,sem si rikal ze jim dam na oplatku moje,sice nejsou v kuzi ale za to v 100% stavu. Citovat
Guest tencomastosest Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 tadyk je par fotecek mojeho Bělouše http://www.hd-tuning.cz/Wclen_hanes.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.