Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

diky vsem...

To beda: tim znakem myslis to drzadlo na otevirani gufru? Jinak na samolepce, je moje vesnice, kde travim nejvic casu, pac je tu krasne a to kure, no to je jen takova blbost:D:D

To grim: na tuhle cestu jsem narazil uplne nahodou, jsou to 3 vlny hned zasebou,mezi nima zadna rovinka, to je neco na zaludek, kdyz se vic rozjedes.

To zabit: vidis a ja ti rikam porad ze ho nezahodim. Jinak znacky jsem nevyhodil, proc bych.. Nechal jsem je prave na takovou prilezitost.

Odesláno
Původně zaslal: oni

diky vsem...

To beda: tim znakem myslis to drzadlo na otevirani gufru? Jinak na samolepce, je moje vesnice, kde travim nejvic casu, pac je tu krasne a to kure, no to je jen takova blbost:D:D

To grim: na tuhle cestu jsem narazil uplne nahodou, jsou to 3 vlny hned zasebou,mezi nima zadna rovinka, to je neco na zaludek, kdyz se vic rozjedes.

To zabit: vidis a ja ti rikam porad ze ho nezahodim. Jinak znacky jsem nevyhodil, proc bych.. Nechal jsem je prave na takovou prilezitost.

tak doufám,že si pamatuješ kde je .. ! Vyzkoušíme to :D

Odesláno

kdyz to neni ale u boleslavi ,ale u me na chate,tak to nevim,ale to neznamena ze za mnou nemuzes nekdy prijet..:D

[upravil dne 30/5/10 oni]

Odesláno
Původně zaslal: oni

kdyz to neni ale u boleslavi ,ale u me na chate,tak to nevim,ale to neznamena ze za mnou nemuzes nekdy prijet..:D

[upravil dne 30/5/10 oni]

já v tom problém nevidím :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...