Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No DOOOPRDELE ! .. jsem to zase vkladal na4x - prevadel z formatu do formatu a zmensoval zmensoval a zmensoval. Budto neumim cist nebo tady nikde neni do kolika px*px ci do kolik Kb smi bejt obrazek vkladanej do prispevku :grr:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Stibto

No DOOOPRDELE ! .. jsem to zase vkladal na4x - prevadel z formatu do formatu a zmensoval zmensoval a zmensoval. Budto neumim cist nebo tady nikde neni do kolika px*px ci do kolik Kb smi bejt obrazek vkladanej do prispevku :grr:myslim

dej ty fotky do formátu .jpg ;) a pak už se to musí vejít tak nebo tak.. nejlepší rozměr je podle mě 800x600 px ;)

Odesláno

Stibto: \"Mohu vkládat přílohy?

Ano, můžete vkládat přílohy k příspěvkům. Soubor v příloze musí být menší než 250kB. (Admin to může dále omezit) Přílohu můžete vložit při zakládání nového příspěvku a při odpovídání dole v poli Procházet. V Rychlé odpovědi tato možnost není. \"

Odesláno

Beda : OK diky, uz to vidim ... nicmene kdyz jsem dal tu svoji posledni fotku ted do formatu JPG a rozmery 800*600 tak jsem to stejne musel pak jeste zmensit páč to melo pres 250kb mno ...

Odesláno

ta strecha sa uz moc lepsie umyt neda-potrebovala by najskor vymenit...upravy sa na nom chystaju ale kedze nekradnem tak to riesim pomalicky...a tuto zimu som mal strasnu smolu-tolko prachov co do toho slo len vdaka tomu ze mi ho vykradli a ze mi nedavno rozbili aj celne sklo...takze som rad ze jazdi take ake je na novych pneu...;)

Odesláno

ano děcka jel sem necelých 100 km\\h po kruhovém objezdu, byl to poměrně velký kruhový objezd v Lovosicích u chemičky, měl sem tam dvojku v omezovači, kdo má 1.4 a zkoušel tak je to asi 95 km\\h. a auto drželo jako přibitý, ano byla cejtit odstředivá síla poměrně velká, ale auto se ani nehlo.....přikládám fotografii toho kruháče..... jen tak pro info...

p.s. promiňte že to píšu až teďko, ale nevšiml sem si toho

Odesláno
Původně zaslal: zabit

to vis my pardubaci zname jen takovyhle kruhaky :D

beznzvuna.jpg

spis me zarazilo ze se ti auto ani nehne, co mas za podvozek ?

největší je tu tenhle :D:D:D ani tam bych to nezkoušel :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...