deddo306Break Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 to nas cvakol Peto Paule skoro som na rit padol:o Citovat
Qcko Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Ty kkz, a zozadu je este krajsia, sakris, ked uz bude moja na odpis a nahodou budu peniaze, tak v ramci renovacie si spravim presne taku:super...hold biele peugeoty maju nieco doseba:roker Citovat
MALE FROG Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 tááákže konečně je 306 zase venku:) Odehrály se nějaké změny a to trošku audia od FLI natažený AUX do přihrádky, nové čepy na řízení na ramenech kosti stabilizátor S16, nový interiér volantík nába,nějaký ty náplně filtry..... zítra STK pak se nasadí diodový lampy dozadu... no a pár dalších věcí mě čeká v garáži a některé na poště [upravil dne 30/6/09 MALE FROG] Citovat
MALE FROG Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 sorry za kvalitu foceno mobilem:blicismajlik Citovat
volvik Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Jake rozmery mas tech beden v prednich dverich??? Jinak mas to pekne [upravil dne 30/6/09 volvik] Citovat
MALE FROG Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 V předních dveřích jsou 13ky... jen kvůli hloubce se udělaly taková jednoduchý doorboardy... Díky Citovat
volvik Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Diky ja prave taky chci davat vetsi bedny do prednich dveri a bohuzel ne ze by se nejak opicil ale mam vyhlidnute komplet audio od FLI tak doufam ze se nebudes zlobit a mas nekde nejake foto jak se to delalo do tech prednich dveri??? Citovat
MALE FROG Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 nebudu se určitě zlobit:) Myslím si ,že FLI je za ty peníze to nejlepší co můžeš mít... Fota ti sem hodím později teď je nemám u sebe ale podle origo rámečků sem obkreslil tvar na MDF vyřízl zkosil hrany a počalounil koženkou (lepím Chemoprén naředěný Chemoprén ředidlem a :super:super) koženku prostřihl natahal jí pořádně no a dveře vytlumil takovým tím jak to vypada jak plato na vajíčka.... prošrouboval do dveří a na to přišrouboval repra... Jinak čeká mě ještě stavba ozvučnice na FLI 12:) ale už takhle to hraje víc než dobře... Citovat
volvik Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 divam se ze sedi pekne tak diky moc za rady az budou penizky tak pujdou prvni do prednich dveri ty uz mi nejak nestihaji pak poradny zesak atd. :D:D Citovat
Kvasky Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 2 Male frog: proč jsi vyměnil interiér. Ta kůže z Garose je parádní Citovat
marko306 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 to sa aj ja chcem spytat. Interie garosa je velmi pekny. A kde si objednaval tu peknu doplnkovu vybavu interieru co sedi na pravej sedacke? Citovat
MALE FROG Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 pánové opotřebení řidičova garosácká sedačka už byla hodně špatná a tenhle interiér je v lepším stavu a zadarmo ale je jen na přechodnou dobu... origo garros už jsou u čalouníka... tu jsem neobědnal ta jednoho dne přišla jako bonus můj osobní Styling poradce a pomocník (čalounila:P) Citovat
309GT Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Volvik: Další co bude dělat Fli:myslim Já snad dám Vibe,aby jsme to neměli všichni stejný MaleFrog: Paráda!Tak že už pojízná? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.