309GT Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 To je jedině dobře! Já mám zadní z 306,ale taky ho chci zahladit,už mi do něj 2x skočili tak že přelak by byl stejně nezbytnost:( Citovat
maczky Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 kamo, nevies zistit, odkial su tie budiky?? nemas foto aj v noci? rad by som videl ako to svieti. vyzera to dobre. urcite lepcie nez to originalne... Bez citace obrázků, díky! Béďa Původně zaslal: dskala Zdary, Sice to chvíli trvalo, konečně jsem dostal svoje GTičko (Od Stiflera) do stavu že se dá vyfotit, aby to vypadalo Škoda jenom že je hnedka takhle po koupi na prodej. Došly náhle prachy a proste potřebuju nějakou hotovost...ale krvácí mi srdce no. Dan [upravil dne 9/6/09 dskala] [upravil dne 10/6/2009 Béďa] Citovat
kovi306 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Původně zaslal: marko306 uprav fotku na 800x600 mepapixelov aby mala okolo 250kb +/- ak nepojde daj este mensie pixeli ale já nevim kde to mam zmenšit, když to udělám v malování přes atributy a dám 800x600 pixelu tak se mi to akorát usekne a ne zmenší tak nevim... [upravil dne 10/6/09 kovi306] Citovat
v.panenka Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: v.panenka Můj White Break [upravil dne 9.6.2009 v.panenka] [upravil dne 9.6.2009 v.panenka] Neparkujes nahodou u policajtu v praze na ruzyni tam jak se jede k APC ???? Náhodou parkuju, to bude tím, že tam dělám. Citovat
agresssor Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 [upravil dne 9.6.2009 v.panenka] Neparkujes nahodou u policajtu v praze na ruzyni tam jak se jede k APC ???? Náhodou parkuju, to bude tím, že tam dělám.¨ Ja sem si rikal ze je mi to auto nejak povedome :D:D JInak ja delam Na hangaru F a chodime okolo na obed do rodopu:) a priznam se nejdnou uz sem ti na ni koukal:). Jinak u vas tam stoji jeste nejaka pekna 307ma:) Citovat
v.panenka Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: agresssor [upravil dne 9.6.2009 v.panenka] Neparkujes nahodou u policajtu v praze na ruzyni tam jak se jede k APC ???? Náhodou parkuju, to bude tím, že tam dělám.¨ Ja sem si rikal ze je mi to auto nejak povedome :D:D JInak ja delam Na hangaru F a chodime okolo na obed do rodopu:) a priznam se nejdnou uz sem ti na ni koukal:). Jinak u vas tam stoji jeste nejaka pekna 307ma:) Tak to nevím, kterou myslíš. Vím, že jsem tam něco zahlédl, ale nejsem tam pravidelně, takže si nevzpomínám. Citovat
Kvasky Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Tak jsem se konečně dokopal k dodělání blinkrů. Snažil jsem sehnat oranžovějsí fólii. Ač to nevypadá tak tato folie je průsvitná apři blikání je přes ní vidět. Citovat
Voighta Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Kvasky: Měním svůj neutrální názor.Mě se to líbý,v tom celkovým pohledu ze předu je to pěkný. Stejně nejvíc jsem ale hotovej z těch čoček :D Citovat
Kvasky Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 no můžu ti říct, že když stojím před autem tak na něj čumím jako nějakej pacient. Nemůžu se vynadívat na to dílo:mrk. Jsem asi nemocen. Jinak jsem moc rád, že jsem kapotu nakonec nemračil. Citovat
Boulik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Kvasky Jinak jsem moc rád, že jsem kapotu nakonec nemračil. NIc proti ale prijde mi ze 306 je zbytecny ji zamracit ona uz tak vypada moc dobre ze predu Citovat
Kvasky Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Boulik Původně zaslal: Kvasky Jinak jsem moc rád, že jsem kapotu nakonec nemračil. NIc proti ale prijde mi ze 306 je zbytecny ji zamracit ona uz tak vypada moc dobre ze predu Právě proto jsem to nedělal. Předchozí verze byla zamračená. Citovat
Boulik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: Boulik Původně zaslal: Kvasky Jinak jsem moc rád, že jsem kapotu nakonec nemračil. NIc proti ale prijde mi ze 306 je zbytecny ji zamracit ona uz tak vypada moc dobre ze predu Právě proto jsem to nedělal. Předchozí verze byla zamračená. je teda pravda ze starej model a novej maj jinak ten zacatek haupny ale stale se mi to libi vic nez jina auta a kdyz vidim nekde 306 s mracitky tak to mi je lito toho auta Citovat
kalio306 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 to kvasky vyzera to perfektne z predu velmi sa my pačia te zahladene kapoty na staršich modeloch je to supr:potlesk Citovat
Voighta Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Právě díky té ,,zamračené\" kapotě už z výroby si mě 306 získala když jsem si chtěl koupit auto. Citovat
volvik Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 no jo ja budu kapotu prodluzovat ale uplne jemne ne nejak prehnane to se mi nelibi Citovat
Boulik Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 to volvik hele ty me stves tvoje auto vypada suprove a jeste decentni zamraceni no nwm ale ted vypada dobre. Nwm me asobne prijde zbytecny to zamracovat kor na 306 ale je to muj nazor. Co clovek to nazor Citovat
oni Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 to kvasky: za me jednoznacne ano,moc pekny a povedeny!:potlesk jinak ty pojedes na ten tuning sraz v pardubkach? mohl bys,uz tak nas tam 306 bude hafo Citovat
zabit Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 no za me teda jednoznacne ty blinkry ne, asi jsem fakt divnej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.