Peter86 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 to A.L.K.A : Taková otázečka..boční lišty a černé plasty na náraznících máš jen něčím naleštěné??(čím)? Nebo lakované?? Citovat
wooody Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 taky přidám pár fotek, ale je to focený mobilem tak sry za kvalitu Citovat
wooody Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 jj už tam je, ale to byl ješte ve starym autě, v tajtom není zapojenej (zatím..... pude na brzdu) jinak volvik moc pěkný, jenom mi moc neseděj ty zadní světla, ale to je asi věc vkusu [upravil dne 22/5/09 wooody] Citovat
Kvasky Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Ač dneska bylo pod mrakem a po dešti tak jsem udělal fotečku. Auto jsem nemyl, nemělo to smysl:) Jinak musel jsem ho zvýšit, protože po vysočině se nedá jezdit s lízátkem 5cm nad zemí Citovat
oni Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 sakra ty taky zluty mlhovky, to sem chtel ja,to uz me takhle stves podruhy,aaaa:D:D:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Ty žlutý mlhovky sou ,parádně se hoději k barvě vozu:potlesk jak to svítí když je mlha? Citovat
Kvasky Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Původně zaslal: oni sakra ty taky zluty mlhovky, to sem chtel ja,to uz me takhle stves podruhy,aaaa:D:D:D:D:D :Djá taky:D Mám je tam na zkoušku... Původně zaslal: vendi.stejskal Ty žlutý mlhovky sou ,parádně se hoději k barvě vozu:potlesk jak to svítí když je mlha? No každej mi říká něco jinýho... Zatím se více nelíbí než líbí Jinak v mlze jsem ještě nejel, tak nevím, ale teď když mám xenon, tak mlhy už nepotřebuju... Citovat
Kvasky Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Původně zaslal: Béďa za me ty mlhovky teda nee.. musíš jít s dobou :D:D Jinak na tvým by taky slušely:) popřemýšlej:D Citovat
volvik Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 me se taky nelibi ty mlhovky jinak auti je pekne a skoda ze to nemuzes snizit Citovat
zabit Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 cece ty mlhovky ... nevim asi proste nerozumim tomu vasemu stylu, bile jsou lepsi podle meho [upravil dne 24.5.2009 zabit] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.