Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: anyana2

309GT : díky za Cecílii ... doladila jsem přes zimu pár detailů, třeba poznáš rozdíl ;) .... nic extrémního, pořád stejný styl (aneb .. hledej deset rozdílů :D)

[upravil dne 7.4.2009 anyana2]

Není za co;) Tak to já to pak někde omrknu,ale pojedu až do mejta,auto neni v laku a ještě na tom bude práce....jestli teda pojedu do mejta s 309,nějako začínám nestíhat:(

Odesláno

Béďa :V pohodě. Chtěl jsem změnu.Ale jelikož se čirý skla na old modely nedělaj,chrom angely má každej,tak mi ,,zbyly\" tyhle.Navíc jsem je sehnal za super cenu.

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

maska je na svem miste... jestre nekolik uprav a bude uplne 100% :-):cool:

Na fotce neni kapota domackla - tak je tam mezirka..:mad:

[upravil dne 12/4/09 Geri007]

Sem te videl na pribramy:) Ty kola sou fakt libozni:)

Odesláno

agressor: dikec, stala jsem kousek opodal... a ani jsem ho nejak extra nemyla:-) ale diky moc

jinak, ( jslti jeste nekdo videl Pepého na Příbramy ) tak ta mska ma ted sice jinej odstin, ale to jen proto, ze se nechytlabarva - odstin... :-( budu prelakovavat:super:D a jeste mainko upravovat listy pod svetlama...jeste nesedi tak, jak mai

Odesláno
Původně zaslal: zabit

Původně zaslal: Martassss

moje 306 :)

jeste jsi tam nenechal to lizatko na tom chodniku ??

ještě ne ,to je u kamaráda před bytovkou,takže tam neparkuju často .. :) ale když parkuju tak hodně opatrně :D

Odesláno

Původně zaslal: zabit

moje 306 :)

jeste jsi tam nenechal to lizatko na tom chodniku ??

ještě ne ,to je u kamaráda před bytovkou,takže tam neparkuju často .. :) ale když parkuju tak hodně opatrně :D

no to verim, osobne bych to radsi neriskoval, jeste ze mam svoje v \"offroad\" uprave (origo podvozek) :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...