Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To geri007: velmi pekne kolecka .. davala si opravovat vsetky 4..? co ta ta oprava vysla..? ak to neni tajne..:super .. tiez ma caka neaka ta oprava kolies..tak zistujem...

Odesláno

to Geri007:super

to AKCZ: vsimol som si ten pas co mas na prednom okne. Chcel som to davat aj ja ale potom som od toho upustil lebo to zasahuje do plochy stieracov. Nevadi ti to? Zostiera pekne? Ak ano tak by som to slahol.

Odesláno

306gti6: covece, nevazila.. ale odhadem.. no ..obuty ho i ja jako krehka divka zvednu.. cca odhadem typnu 10kg... repsketive asi jako kazdej jinek elektron z hliniku :-) ale muzu to zkusit nekdy zvazit.. nejak:-)

Odesláno

Mam sirku tak aby to nezasahovalo do destoveho senzoru a stira to bezproblemu ale na druhou stranu sterace pouzivam minimalne tak nevim pri intenzivnim stirani jestli se ten pruh casem neodre..

A co se tyce pokut zatim jsem za to nic nedostal ikdyz jednou meli pripominky takze jistota to rozhodne neni...

Jeste jsem si vzpomel ze jsem jednou narazil na vola a resil ten cernej prouzek co je kolem dokola uz od vyrobce :D

[upravil dne 22/3/09 AKCZ]

Odesláno

306gti6, AKCZ: ja mam na prednim skle taky clonitko - teda bez podkladu.. ale az me zastavi nasi strazci zakona, tak nevim, jeslti me radsi se smichem pusti dal o co bude... :-))))) hih...mozna to ukecam..:D:D:D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...