Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Původně zaslal: zabit

creams: opet moc krasne foto :potlesk

jeszdis taky na cesky srazy, hradec napr. ?? rad bych to videl nazivo

Nemám to v plánu moc uvidím, protože teprve s klukama budeme probírat co pojedeme za srazy :)

tak se pak ozvi kdyby jste jeli treba ten hradec :super

Odesláno

marko306: jjj jsou to origo peugeot.. moc se uz nevidi.. ja je loni schanela docela dlouho....ale povedlo e... jasne, jsou i hezci kola, ale tydle mi ucarovaly a mooc se mi libi, ze jsem si je nechala i na letosek:-))))

Vendi: diky moc.. mam z nich radost:-)

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

marko306: jjj jsou to origo peugeot.. moc se uz nevidi.. ja je loni schanela docela dlouho....ale povedlo e... jasne, jsou i hezci kola, ale tydle mi ucarovaly a mooc se mi libi, ze jsem si je nechala i na letosek:-))))

A ještě se přiznej,dělala sis je sama? Nebo si je měla někde daný?

nebo mi snad něco uniklo:myslim

[upravil dne 21.3.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

Takze kolecka jsou doma a kraasne opraveny... jupiiiiiii:D:aut

sú veľmi pekné ale ak ich budeš mať na aute tak potom daj foto. určite to bude:super:super:super

[upravil dne 22/3/09 gedu]

Odesláno

Bezvaaa:aut ja som ich videl minuli rok na vrakaci. Daval ich za 4000sk, ale boli dost v dezolatnom stave (doskrabane od obrubnikov a kamienkov) tak som sa na to vykaslal, ale teraz to lutujem vsetko sa da opravit. To su tusim 15-tky? Az ich das na auto urcite hod foto.
Odesláno

all: no tydle byly taky docela zniceny, takze jsem je dala u nas u Plzne k sikovnymu panovi, kterej to dela za hubicku :aut u brna za todle chteji kolem 10 000 tady ..nooo... hih.. dala jsem za to 3tis :-))))) ano.. jsou tam drobny chybky na vitrku, ale to se stejne rozbrousi od prachu a necistot... nahledovy plochy josu dokonaly :super

takze spokojenost maximalni.

na auti jsem je uz mela, ale tedk se na to taky mooc tesim.. pak jen pro dokonaly vysledek musi cumacek niz... ale tedko ne ne.. dosly penizky po vsech upravach, co budou...takze musime chvilku pockat .....

diky za pochvalu....dlouho jsem se rozmyslela, jestli si je necham a opravim, bo mrknu po netu, ale nic me neoslovilo natolik, abych je koupila.. a tydle ...to byla laska na prvni pohled...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...