Creams Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: MALE FROG fotka z meho mobilu... zitra budou kvalitnejsi fota:super Hihi i kola jak měl předtím marty na své 306 než zemřela... Jinak 8palců... tj chce to podložky určitě ... mám 17x8 a fakt vzadu je to od vnitřního lemu po venkovní který jsem musel upravit, protože to o ně dost chytalo Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 tak...sepridam svyho dlouhyho krasavce... Citovat
Southie Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Southie dva roland garos na strance - hezke .. jen u zabky se mi nezamlouvaj ty kola :myslimmoje?:myslimněco špatně? nene u froga.. cti mezi radky Citovat
Tomajdoo Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 To MALE FROG: Ty si tam měl ty mlhovky origo nebo sis je dodělával???Já je tam totiž nemám ale chtěl bych si je dodělat,bohužel na tom nárazníku nemám ani nálisky na mlhovky...musel bych tam nějak vymyslet držení a tak... Citovat
MALE FROG Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 No mel sem je tam origo... Ten naraznik budu prodavat tak kdyby byl zajem:) Budou k mani i origo zrcátka v elektrice s teplotnim cidlem a par dalsich veci jako motorek sterace.... No polepsim se no ale nemam nazuto a auti se rozebira... jj podlozky pujdou stopro kola jsou od Martyho:) jako par dalsich veci:super Jo a v humplu chodim na tecnickou... nastavba:roker Citovat
Tomajdoo Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Tak za ten nárazník s mlhovka by zájem byl když bude nějaká rozumná cena:-)Jinak bych možná vzal jednu tu zelenou krytku zpětnýho zrcátka...mám jedno jen v černý barvě... Citovat
Béďa Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 MALE FROG: koukam ze Marty te slusne zasobi.. jsem zvedav co se ti z toho podari pres zimu udelat.. Citovat
MALE FROG Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 prodavam oba narazniky a zrcatka(komplet) na cene se dohodnem... a pristi sobotu jedu na autoshow do prahy neni problem ti ho tam vzit... No zasobi paradne ted jeste par veci odjinud a z jara se uvidi jak to vsechno dopadne:) Citovat
Tomajdoo Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Tím myslíš přední a zadní nárazník dohromady??Mě jde jen o ten přední s těma mlhama...zadní nepotřebuji.A cenu si představuješ jakou??Jinak by bylo fajn to sem takhle hodit:super Citovat
MALE FROG Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 narazniky zvlast... jen zrcatka jako komplet... nevim mrknu kolik se to pohybuje... nebo kdyby jsi vedel o narazniku z XSI muzem vymenit:) Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 tak...se taky přidám...trošku podpořit nás kombajnysty:D Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 ..u ale nejak moc obr...srry vsem.. Citovat
volvik Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 zde je muj novy lvicek ktereho jsem koupil nedavno http://volvik.rajce.idnes.cz/peginka_306/ Citovat
klm16 Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 tak ma napadlo... vy nikto nematte v zadu zasterky??? podla vyhasky by mali byt.... Citovat
oni Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 pokud auto neni vybaveno z vyroby,tak bejt nemusej a to ze nekdo ma zasterky na 306 kde bejt nemeli,tak je to vyrobek od polaku a dodatecne dodelano! uz se to tady resilo a k tomuhle zaveru se myslim doslo! Citovat
vendelinek Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: volvik zde je muj novy lvicek ktereho jsem koupil nedavno http://volvik.rajce.idnes.cz/peginka_306/ Jj,máš ho pěknýho,tak ať ti dlouho vydrží,hodně km bez nehod, a vítej mezi námi Citovat
Andreww Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Taky něco přihodím, když už jsem to zase umyl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.