Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MALE FROG

fotka z meho mobilu... zitra budou kvalitnejsi fota:super

Hihi i kola jak měl předtím marty na své 306 než zemřela... Jinak 8palců... tj chce to podložky :) určitě ... mám 17x8 a fakt vzadu je to od vnitřního lemu po venkovní který jsem musel upravit, protože to o ně dost chytalo

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: Southie

dva roland garos na strance - hezke :).. jen u zabky se mi nezamlouvaj ty kola :)

:myslimmoje?:myslimněco špatně?:myslim

nene u froga.. cti mezi radky :)

Odesláno

To MALE FROG: Ty si tam měl ty mlhovky origo nebo sis je dodělával???Já je tam totiž nemám ale chtěl bych si je dodělat,bohužel na tom nárazníku nemám ani nálisky na mlhovky...musel bych tam nějak vymyslet držení a tak...

Odesláno

No mel sem je tam origo... Ten naraznik budu prodavat tak kdyby byl zajem:) Budou k mani i origo zrcátka v elektrice s teplotnim cidlem a par dalsich veci jako motorek sterace....:)

No polepsim se no ale nemam nazuto a auti se rozebira... jj podlozky pujdou stopro kola jsou od Martyho:) jako par dalsich veci:super

Jo a v humplu chodim na tecnickou... nastavba:roker

Odesláno

Tak za ten nárazník s mlhovka by zájem byl když bude nějaká rozumná cena:-)Jinak bych možná vzal jednu tu zelenou krytku zpětnýho zrcátka...mám jedno jen v černý barvě...

Odesláno

prodavam oba narazniky a zrcatka(komplet) na cene se dohodnem... a pristi sobotu jedu na autoshow do prahy neni problem ti ho tam vzit... No zasobi paradne ted jeste par veci odjinud a z jara se uvidi jak to vsechno dopadne:)

Odesláno

Tím myslíš přední a zadní nárazník dohromady??Mě jde jen o ten přední s těma mlhama...zadní nepotřebuji.A cenu si představuješ jakou??Jinak by bylo fajn to sem takhle hodit:super

Guest Mates 306 combi
Odesláno

tak...se taky přidám...trošku podpořit nás kombajnysty:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

pokud auto neni vybaveno z vyroby,tak bejt nemusej a to ze nekdo ma zasterky na 306 kde bejt nemeli,tak je to vyrobek od polaku a dodatecne dodelano! uz se to tady resilo a k tomuhle zaveru se myslim doslo!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...