Sagic Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Mám problém se čtením CD v RT3. Audio CD to bere uplně v pohodě, MP3 se sekaj tak po minutě, nevím, jestli to má nějakou vyrovnávací paměť nebo to nezvládá přečíst a CD s navigací to pobere jen jednou za čas:bojim Jak dlouho Vám trvá než to načte tu NAVI? Mně přijde, že když to nechám načítat hrozně dlouho, třeba 15min tak pak to někdy jde, ale že bych tam šoupnul CD a za 20sec hledal v mapách tak to ani náhodou.. Pomůže tam strčit nějaký čistící CD nebo máte vyzkoušený něco jiný? Citovat
h4wk3y Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 cistici CD prej moc nepomahaji, chce to vyndat, rozdelat a ocistit optiku laseru uchostourem isopropylalkoholem, nebo necim takovym - uz je to tu reseno... Citovat
peugeot09 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Po čase laser slábne, na tom není nic světoborného. Pokud nepomůže ani vyčištění optiky, zkus pálit CD nižší rychlostí a pokud možno NE do konce (tzn. nech třeba 100MB místa volného), stopu uzavři. Pokud je CD vypálené tak, jak má být, stopa bude krásně a výrazně viditelná. Tenhle postup pomáhá v drtivé většině případů a mechanika tak vydrží ještě nějakou dobu přehrávat... [upravil dne 7/6/10 peugeot09] Citovat
kajvet Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 a ještě bych doporučil používat kvalitní CD media... osobně používám Verbatim jak na navigaci tak na hudbu a ok. Jednou jsem zkusil na navigaci tuctové neznačkové CD a po týdnu RT3 už navi hlásila že je zlé CD, přepáleno na Verbatim a jede v poho Citovat
Sagic Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 No CD s NAVI mám origo, zkoušel jsem to hodit i na Verbatimku, ale je to stejny. Audio to čte v pohodě, MP3 zkusím na lepší medium a uvidím, ale s tou NAVI netuším.. A že bych se cejtil na to rozdělávat tu RT3 to se teda necejtím:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.