106sťák Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 zdravím,chtěl bych se zeptat opět na problémek,když jedu tak slyším ze předu takový to huhuhuhuhuhu:nevim a když za jízdy sešlápnu spojkovej pedál tak to přestane...,vyšlápnu a dělá to zase,nemám teda ještě udělanou geometrii,ta bude až ve čtvrtek,ale mám strach esli to nebude náhodou hučet něco v převodovce,neví někdo prosím?díky Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Diferencial ? mas dost oleje v prevodovce? Citovat
106sťák Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 jj mám dávali sme novej protože sme měnili celou převodovku,takže se to nejspíš týká převodovky jo? akolik se leje do převodovky?2litry? [upravil dne 7/6/10 106sťák] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 kdyz jedes a auto je v tahu tak bych rekl ze diferak je zatizenej jakmile vyslapnes spojku tak sicesetoci porad ale neni na nej kladenej takovej narok bych rekl neco podobneho jsme meli na dodavce a byl to diferak ale muze to byt i lozisko spojky Citovat
106sťák Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 ložisko by prej hučelo právě při sešlápnutí spojky ne?a na spojku sme koukali a byla dělaná je jako nová,a ložisko bylo promazany...a jak se opravuje diferák,to se mění cela převodovka ne? Citovat
Peta-k Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 me huči spojkoví ložisko a huči jenom když je spojka vyšlapla jak ji sešlapnu tak přestane hučet !ale je to slyšet jenom když auto stoji na volnobeh tak to trochu huči za jizdy vubec.to mi zase huči pravy ložisko u kola . Citovat
106sťák Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 dnes mi poradili at udělaám tu slibpvanou geometrii a zjistil sem že mám i zkroucenej kotouč přišli mi na to v pneu servise když sem byl na vyvažovačce,tak uvidím... Citovat
MIHUL Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 tak to nechapu jak na vyvazovacce zjistili zkroucenej kotouc:roll to bys zjistil pri prvnim zabrzdeni.Jinak ten hukot bude na 99,9% prevodovka Citovat
106sťák Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 hm a to myslíš přesně v převodovce? Citovat
MIHUL Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 covece to se neda takhle uplne rict,to bych musel slyset.ale podle toho jek to popisujes tak je to jenom v tahu,coz znamena od prevodovky dal... Citovat
106sťák Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Tak mi řekli že ložisko spojky je ok...kotouče mám taky už v pohodě,ale porád to dělá,ložiska v kolách taky nechučely před výměnou převodovky,takže zbejvá asi ta převodovka:myslim Citovat
106sťák Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Mám dotaz zda by pasovala převodovka z peugeot 205 1.2? Citovat
Jeny Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 hele jestli hučí něco v převodovce, tak bude snažší a ekonomičtější, když jí necháš opravit. Protože takhle koupíš další převodovku a zase nebudeš mít jistotu, že se v ní něco nepodělá. Ale jinak k tý převodovce z 205: jestli je to TU ( což 1.2 určitě je) a jestli je jednotáhlová, tak ti tam půjde Citovat
106sťák Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 tak to nechápu,já kupoval z 1.4 55kw a prej je dvoutáhlová tak já neim Citovat
pastorek Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Mení sa ten zvuk v zákrutách? Je počuť rovnako i pri brzdení motorom? Prestane iba po stlačení spojky alebo i niekedy inokedy? Robí to pri všetkých rýchlostných stupňoch? Zvyšuje sa intenzita podľa rýchlosti auta alebo otáčok motora? ...otázok ako pri výsluchu ale nezdá sa mi že by to bol diferák a ak aj áno tak maximálne trochu voľné ložisko. Citovat
106sťák Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 nee v zatáčkách se nemení,když brzdím motorem tak to taky se nic nemění,hned jak sešlápnu spojku tak to přestane a jak ji zase vyšlápnu tak to zase hučí...a delá to při všech stupních...a kdyžtak kde mám to ložisko hledat díky Citovat
pastorek Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Podľa toho čo píšeš mi to skôr pripadá na spojkové ložisko alebo prevodovku ale nie som si istý. Diferák by to nemal byť lebo je v činnosti stále, spojka ho neovplyvní. On má šikmé ozubenie, v zábere je tlačený k jednému ložisku a pri brzdení motorom k druhému. Zase satelity v diferáku sa hýbu iba v zákrutách. Preto toľko otázok. Vyskúšaj ešte jednu vec. Pomaly stláčaj spojkový pedál aby si zistil v ktorom okamžiku to prestane hučať. Pri pomalom stláčaní najprv vymedzíš vôľu v ložisku a až po prekonaní sily pružín sa rozpojí spojka. Tým by sa dalo vylúčiť ložisko. Ak to prestane hučať skôr ako rozpojí spojka. A neodpovedal si či je intenzita závislá od otáčok motora alebo rýchlosti auta. Citovat
106sťák Odesláno 24. červen 2010 Autor Odesláno 24. červen 2010 Tak sem to zkoušel tak jedu na pětku cca 100km/h a hučí to,tak sem za jízdy s kvaltem sešlápl spojku a přestalo to,a tak sem ji pomalu pouštěl cca do pulky a jak sem už cítil že se zapojuje motor tak to opět začalo hučet tak uvidím co kdo vymyslí..předem díky Citovat
106sťák Odesláno 25. červen 2010 Autor Odesláno 25. červen 2010 Tak sme dnes zjistili v servisu že to nejspíš dělá ložisko které je zároveň s poloosou u spolujezdce teda tou delší...přidám foto a neví někdo kde se dá koupit nebo to musí ven celá poloosa? [upravil dne 25/6/10 106sťák] Citovat
jiri106xs Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Poloosa musí ven, aby jsi ho sundal, ale raději se na zvedáku koukni, jestli ti v rejdu nehází klouby na poloosách a jestli není vůle na ložisku v převodovce... to mi příjde o dost reálnější, než tohle ložisko... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.