raspa Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Původně zaslal: dolly1010 Spíš se bojim těch brzd (sice mám minulej rok dávaný nový, ale jel jsem párkrát oktávkou (1.9 TDI) a ten brzdnej účinek se nedá rovnat), čepů (co to sakra je? ) [upravil dne 2.6. 10 dolly1010] Jestli máš Bendix brzdy tak ty brzdí po první výměně destiček , kotoučů mizerně. Co jsem se ptal po známých stejný problém ikdyž se vyměnili za stejný tip tak stejný problém. Oni moc dobře na technický ví že tyhle 306 s brzdama Bendix brzdí mizerněji. Pokud chceš abys brzdil líp , tak pokud ti budou pasovat na nápravu Gerling brzdy tak je vyměň za tyto. ( Z vrakáče se dají sehnat za slušnou cenu. Pokud nechceš nemusíš jde jen o to aby ti na technický brzdili stejně.(rovnoměrně) [upravil dne 4/6/2010 raspa] Citovat
309GT Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Třeba mě s 306kou vyhodili právě kvůli brzdám,strhnul známku a pak jsem jel po.ranej domů (Kvůli fízlům) Hlavně to projdi,jestli to brzdí všechno jak má,zvedni auto a jeden aťi šlape na brzdu a ty otáčej kolem-mě prokluzovalo a byl to problém dát dohromady,všechno nový a stejně prd.Pak samozdřejmě světla,kola,pneumatiky,jestli máš v předu fólie tak dolu....prostě klasika.Hlavně tam jeď s umytým autem (lepší dojem) a co se týče výmluv-když jsem tam přijel podruhý tak stejně to brzdilo prý míň,ale ukecal jsem to že je to komplet nový a že si to ještě nesedlo:D Citovat
BV406 Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 asi blba otazka, ale muzu skocit na stk a me treba o mesic driv nez mam na znamkach ? asi jo, ze ? Citovat
dolly1010 Odesláno 16. červen 2010 Autor Odesláno 16. červen 2010 Tak a je to zamnou A můžu další dva roky jezdit Oficiálně mám napsáno (A) 5021 Rám(nos. konstr.) - spojení dílů (wtf) 5031 Rám(nosná konstrukce) - koroze (mě se to moc nezdá zrezlý) 5104 Skříň karoserie (kabina řid.) (co má proti kabině?) 7072 Motor a převodovka - těsnost 8025 Výfukové potrubí - stav (je to takový trošku povařený. Ale zadní díl je novej) Jo a prej ještě že rezerva je trošku KO (spíš opticky; ještě aby ne, když je chytře umístěná pod autem, kde na ní jde všechen bordel). Asi přebrousím a hodím do barvy. A levej světlomet svítí trošku (malinko) vejš (už nejde poštělovat). Asi budu ten motorek muset rozebrat a zkouknout, jestli není něco prasklýho. Emise jak na rozkvetlej louce a lambda posunutá o dvě tisíciny Největší strach jsem měl z brzd. Ještě jsem byl den před STKčkem u mechanika a měl jsem nějakej pičnej samostav. Tak to nastavil a teď brzdí jak víno Prachy na uplácení sem ani nemusel použít :D Celá tahle sranda mě stála rovnej litr. [upravil dne 16.6. 10 dolly1010] Citovat
BV406 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 ja absolvoval stk a me vcera, vsechno v naprostem cajku, ani stopa koroze, nikde vule ... vlastne mam uvedenou vadu : prodreny bovden vedeni lanka rucni brzdy, aspon neco ... je fakt, ze jsem to nechal na znamem mechanikovi, ale i tak, zas je dva roky pokoj [upravil dne 16/6/10 BV406] Citovat
Mišak Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Takže nic zvláštního prošel si na pohodu a ani výmluvy si nepotřeboval co:mrk Citovat
BV406 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 nazdar sousede (pokud si z Lichnova u Frenu) ja u toho vlastne nebyl , ale pan mechanik rikal, ze to prochazeli a krome toho vedeni rucni brzdy nic nenasli ... Citovat
Mik.e Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 koukam včera den STK, já tam byl taky klasika - motor a převodovka - těsnost + se jim nelíbily červený světýlka na osvětleni zadní SPZ, o kterých sem teda fakt nevěděl a ani sem je tam nedával... Citovat
Mišak Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: BV406 nazdar sousede (pokud si z Lichnova u Frenu) ne ne ja jsem z lichnova u bruntálu:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.