Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau mám motor XU10J4RS ... (S16 / GTI6 / 120kW)

historie... byla přebroušena klika, srované ojnice ... na hlavě výměna gufer, nejakých zdvihátek, zalapované ventily, motor měl normální tlaky, takže neproběhla výměna pístních kroužků nebo něco takového...a motor se složil

a následující problém ... po nastartování se i na volnoběh začne hromadit tlak v horním víku vaček .... to víko, kterým se nalívá olej a kde je napsáno 16V. Následně se do odvzdušnění dostane olej, který jde do klapky a sání ... toho oleje tam jde strašné kvantum ... takže kouř jako blázen, občas jede na tři válce.

Tlaky ve válcích byly změřeny a jsou stále v pořádku, takže jsem vyloučil poškozené pístní kroužky. Nenapadá vás někoho v čem je zakopaný pes? Těsnění pod hlavou ? Ucpané nějaké odvzdušnění ?

Díky za rady

Odesláno

Nuž zdá se, že je to vyřešeno ... ve víku nad vačkama je plech, který nebyl utěsněn ... našel jsem ten samý problém na http://www.306gti6.com/ ... zatím najeto prvních 100km a vypadá to dobře :) :) :) Díky za rady chlapi

[upravil dne 6/6/10 lucax]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...