lucax Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Čau mám motor XU10J4RS ... (S16 / GTI6 / 120kW) historie... byla přebroušena klika, srované ojnice ... na hlavě výměna gufer, nejakých zdvihátek, zalapované ventily, motor měl normální tlaky, takže neproběhla výměna pístních kroužků nebo něco takového...a motor se složil a následující problém ... po nastartování se i na volnoběh začne hromadit tlak v horním víku vaček .... to víko, kterým se nalívá olej a kde je napsáno 16V. Následně se do odvzdušnění dostane olej, který jde do klapky a sání ... toho oleje tam jde strašné kvantum ... takže kouř jako blázen, občas jede na tři válce. Tlaky ve válcích byly změřeny a jsou stále v pořádku, takže jsem vyloučil poškozené pístní kroužky. Nenapadá vás někoho v čem je zakopaný pes? Těsnění pod hlavou ? Ucpané nějaké odvzdušnění ? Díky za rady Citovat
sowwwa Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Gufera na ventilech. Spatny rozmer nebo spatna montaz. Nic jineho me nenapada. Citovat
lucax Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 Nuž zdá se, že je to vyřešeno ... ve víku nad vačkama je plech, který nebyl utěsněn ... našel jsem ten samý problém na http://www.306gti6.com/ ... zatím najeto prvních 100km a vypadá to dobře :) Díky za rady chlapi [upravil dne 6/6/10 lucax] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.