SV 24 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Kluci pamatuji si,ze ste to tu nekdo mel na 605ce duplex.Nemate nekdo fotky jak ste to meli udelane,popr.jak to vypada na aute a kolik byla cca cena? Chci do toho jit at mam jen nejakou predstavu! Diikes Citovat
ART Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 nemyslíš náhodou mě jak já smutním že jsem prodal jestli ještě scháníš, tak tedy pohledám nějaké foto doma.. Citovat
ART Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 já tu kdysi zakládal to vlákno, tak jsem ho našel: a tam je pár fotek a i nějaké video.. Citovat
SV 24 Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 sakra nemel si ji prodavat! Je moc krasna!!! Na kolik te to cca vyslo,jestli se muzu zeptat?! nasetrim nejake penize a pujdu do toho taky jen neco decentniho! Citovat
ART Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 jj, asi jsem to dělat neměl.. :\'( vyšel na 25, ale to bylo na zakázku, komplet z nerezu, odstranění katu a středního tlumiče - namísto toho jen střední průchozí tlumič s rozdvojením na dvě větve a pak na každé ještě koncový sportovní tlumič.. (myslím že jsem to detailně pospal v tom tematu...) Nějaké fotky časem snad vložím do té galerie 605.. Citovat
ART Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 v tematu kam jsem dal aspoň jednu fotku, se přiznal rex, takže asi někde kolem Olomouce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.