ileus666 Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Vie mi niekto poradiť.Počul som že dvouhmotovy zotrvačník sa da nahradiť pevným.je síce menši.treba vymeniť komplet spojku ale že to pasuje.len neviem v akých autách bol montovaný pevný.chcem to objednať ale nie cez peugeot Citovat
Supetr Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 cau, ja tam mel taky dvojhmotu a ted jsem to menil za tu ctyrdilnou spojkovou sadu s jednohmotnostnim setrvakem - cena primo pres Peugeot byla 11500,- a mel jsem na to 20% slevu, takze dobrej deal.. na netu ji asi nesezenes levneji - je to tusim typ Valeo 835007, v Autokelly chteli asi 13500,- Citovat
ileus666 Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 no pozeral som na to a tam ju maju drahu aj ke´d tam mam zlavu.znami to teraz rozoberal , vytiahol tie tlmiče zo zotrvaku a šrobami to na pevno chytil.zatial mu to ide perfekne ale mam pochybnosti o vyvaženi tak neviem koľko mu to vydrži. ale ďakujem za radu Citovat
Hruška 307 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Dočetl jsem se,že když je odstraněn dvouhmotnostní setrvák ,tak následkem toho odchází vibracema k poškození ložisek v převodovce Původně zaslal: ileus666 no pozeral som na to a tam ju maju drahu aj ke´d tam mam zlavu.znami to teraz rozoberal , vytiahol tie tlmiče zo zotrvaku a šrobami to na pevno chytil.zatial mu to ide perfekne ale mam pochybnosti o vyvaženi tak neviem koľko mu to vydrži. ale ďakujem za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.