Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vie mi niekto poradiť.Počul som že dvouhmotovy zotrvačník sa da nahradiť pevným.je síce menši.treba vymeniť komplet spojku ale že to pasuje.len neviem v akých autách bol montovaný pevný.chcem to objednať ale nie cez peugeot

Odesláno

cau, ja tam mel taky dvojhmotu a ted jsem to menil za tu ctyrdilnou spojkovou sadu s jednohmotnostnim setrvakem - cena primo pres Peugeot byla 11500,- a mel jsem na to 20% slevu, takze dobrej deal..

na netu ji asi nesezenes levneji - je to tusim typ Valeo 835007, v Autokelly chteli asi 13500,-

Odesláno

no pozeral som na to a tam ju maju drahu aj ke´d tam mam zlavu.znami to teraz rozoberal , vytiahol tie tlmiče zo zotrvaku a šrobami to na pevno chytil.zatial mu to ide perfekne ale mam pochybnosti o vyvaženi tak neviem koľko mu to vydrži. ale ďakujem za radu

Odesláno

Dočetl jsem se,že když je odstraněn dvouhmotnostní setrvák ,tak následkem toho odchází vibracema k poškození ložisek v převodovce :nevim

Původně zaslal: ileus666

no pozeral som na to a tam ju maju drahu aj ke´d tam mam zlavu.znami to teraz rozoberal , vytiahol tie tlmiče zo zotrvaku a šrobami to na pevno chytil.zatial mu to ide perfekne ale mam pochybnosti o vyvaženi tak neviem koľko mu to vydrži. ale ďakujem za radu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...