Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím kedže som tu nováčik chcel by som Vám aspoň zatiaľ predstaviť moju srdcovku :) a na začiatok nejaké to foto tohto miláčika :-)................postupom času budú aj ďalšie len momentálne nie je čas :myslim , ale dúfam že sa to zlepší :D

Odesláno

no tie vlajočky určite pôjdu preč, a na alu zatiať nemyslím lebo ho bohužiaľ využívam prevažne na cestu k starým rodičom, a cesta je tam dosť zničená tak kvôli tomu, auto je trošku vyššie položené lebo som vedel aká je cesta k rodine v zlom stave :-)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dnes ( 2.9.2010 ) oficiálne sa musím lúčiť ( možno dočasne ) s mojou 405.............prevodovka už doslúžila, okamžitá oprava ma výjde draho, keďže som chcel nahodiť druhý agregát a prevodovku, ale po zisťovaní cien na koľko by ma to vyšlo ( cca 500 € ) som sa musel rozhodnúť pre radikálny krok, a to kúpa nového vozidla. Zatiaľ 405 odstavím do garáže, možno neskôr sa nájdu financie na opravu. :(:fnuk

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím Vospolok :papa takže 405 už o5 je pojazdná :D a to som veľmi rád........nakoľko presne na Štefana ( 26.12.2010 ) sa do auta dostali zlodeji a rozbili mi vodičové pravé predné slko a ukradli rádio, popritom stihli aj zničiť vnútorné obloženie dverí spolujazdca.

Okno som už našťastie vymenil a momentálne sa snažím zohnať druhé zámky do dverí a kufrový zámok nakoľko sa mi podarilo zlomiť kľúč v zámku dverí keďže môj centrál vypovedal službu a zablokoval všetký dvere :myslim . Takže som už našťastie aspoň z časti provozu schopný :D

[upravil dne 17/1/11 21:23 Nostradamus]

Odesláno

Tak to je smola, jedna pohroma za druhou.. :( ja bych takych hajzlov :bacha

a mohol by si si obnovit tie fotky alebo aspon nahodit nejaku aktuálnu, nech vieme ako tá tvoja srdcovka vyzerá ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...