Nostradamus Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Zdravím kedže som tu nováčik chcel by som Vám aspoň zatiaľ predstaviť moju srdcovku a na začiatok nejaké to foto tohto miláčika :-)................postupom času budú aj ďalšie len momentálne nie je čas , ale dúfam že sa to zlepší Citovat
Andreww Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Tak vítej mezi námi:papa Jinak k autu: Dal bych dole ty vlaječky pod zadníma světlama a postavil to na nějaké alu:super Citovat
Nostradamus Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 no tie vlajočky určite pôjdu preč, a na alu zatiať nemyslím lebo ho bohužiaľ využívam prevažne na cestu k starým rodičom, a cesta je tam dosť zničená tak kvôli tomu, auto je trošku vyššie položené lebo som vedel aká je cesta k rodine v zlom stave :-) Citovat
Nostradamus Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 . [upravil dne 31/5/10 Nostradamus] Citovat
Nostradamus Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 no ešte dať po poriadku také malé drobnosti ( vyleštenie nádpisov, odstránenie vlajočiek oprava plaváka nádrže, atď . ) a bude o5 v skvelej kondícií Citovat
Nostradamus Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 Dnes ( 2.9.2010 ) oficiálne sa musím lúčiť ( možno dočasne ) s mojou 405.............prevodovka už doslúžila, okamžitá oprava ma výjde draho, keďže som chcel nahodiť druhý agregát a prevodovku, ale po zisťovaní cien na koľko by ma to vyšlo ( cca 500 € ) som sa musel rozhodnúť pre radikálny krok, a to kúpa nového vozidla. Zatiaľ 405 odstavím do garáže, možno neskôr sa nájdu financie na opravu. Citovat
Nostradamus Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 Zdravím Vospolok takže 405 už o5 je pojazdná a to som veľmi rád........nakoľko presne na Štefana ( 26.12.2010 ) sa do auta dostali zlodeji a rozbili mi vodičové pravé predné slko a ukradli rádio, popritom stihli aj zničiť vnútorné obloženie dverí spolujazdca. Okno som už našťastie vymenil a momentálne sa snažím zohnať druhé zámky do dverí a kufrový zámok nakoľko sa mi podarilo zlomiť kľúč v zámku dverí keďže môj centrál vypovedal službu a zablokoval všetký dvere . Takže som už našťastie aspoň z časti provozu schopný [upravil dne 17/1/11 21:23 Nostradamus] Citovat
NAVY1 Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Tak to je smola, jedna pohroma za druhou.. ja bych takych hajzlov a mohol by si si obnovit tie fotky alebo aspon nahodit nejaku aktuálnu, nech vieme ako tá tvoja srdcovka vyzerá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.