Chepp Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 mno s tim sifrovanim si nejsem vubec jistej ze to tak je, bo BSA nedela problem toto stopovat.. ale to uz je jina story.... myslim ze verit polozce sifrovani v programu ktery zabira cca 0.5MB a 1% procesoru... ej opravdu naivni.. ale ot uz je zase jina debata.... Citovat
godzila.01 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 0.5MB pro proces sifrovani taky nehraje roli ... podívej se, kolik procent procesoru sezere HTTP pres SSL (HTTPS) ... necely procento ... je to takrka stejnej princip.... Ale neřešme... Já používám kombinaci všeho možného volně dostupného.... Navíc o lidi který opravdu aktivně neodesílají se nikdo starat nebude,při tom kolik mají lidí a techniky jsou rádi když za rok chytí pár lidí a na pár dalších udělají bu bu bu..... Citovat
macik.83 Odesláno 30. květen 2010 Autor Odesláno 30. květen 2010 Sosam jen z jednoho ceskeho serveru, nikam jinam nelezu a take si prvne ctu komentare, ale jasne to neznamena, ze jsem si nestahl nejakej bordel, coz si ale nemyslim, ze by se mi tohle ze share nestalo taky. Do formatu se mi moc nechce, nepomohlo by jen vsechno co jsem stahl vymazat? Citovat
farky Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 mne pri podobnom probleme pomohol program Process Explorer, ak comp niejaky proces spomali dokazes si ho jednoducho najst a v pripade potreby pozastavit/vypnut len je horsie ak je to systemovy proces nez ktoreho system spadne Citovat
godzila.01 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Fakt bych ti doporučil přeinstalovat widle,pokud to dělá tohle bude to dělat určitě i víc věcí.... navíc nemusíš laborovat prostě přeinstneš a bude po problému.... Můžeš zkusit všecko smazat.ale moc tomu nevěřím,jestli tam byl nějakej svinec už bude určitě i jinde v kompu.... Citovat
Y2K Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Reinstall systemu...ale prejdi na Linux Podla mna tiez kazdy P2P program neni bohvieco. Citovat
Qcko Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Kedysi som torrent pouzival, asi mesiac, potom som zistil ze je to neuveritelne pomale a komp je totalne v srackach, tak som sa naucil pouzivat google (neuveritelny pomocnik) a stiahnem si vsetko co potrebujem za par korun a skor (oooovela skor ) ako cez torrent, kde si ja stiahnem 1,5GB film a odomna zatial z PC zmizne 5GB ... (a to aj pri nastavenom uploade 1kbps:nevim) ...ale som proste len prakticky, taham priemerne 20GB tyzdenne a na torrenty vazne nemam cas:mrk Citovat
macik.83 Odesláno 30. květen 2010 Autor Odesláno 30. květen 2010 Původně zaslal: Qcko Kedysi som torrent pouzival, a... Jak jsem jiz psal, chodim jen na jednu ceskou stranku, taham vetsinou novinky a to ma dost lidi. 700mb film mam za cca 20min rychlosti 1.2mb/s a uploadu 120kb/s Citovat
Cyklon Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Původně zaslal: macik.83 [ Jak jsem jiz psal, chodim jen na jednu ceskou stranku, taham vetsinou novinky a to ma dost lidi. 700mb film mam za cca 20min rychlosti 1.2mb/s a uploadu 120kb/s K tvému problému: BitTorrent bych odistaloval, restartoval PC a nainstaloval jiný SW (vřele doporučuji např. uTorrent, který mi už v několikáté verzi připadá skvělý). Jestli toto nepomůže, půjde asi o závadu instalace Windows, pominou-li se takové triviality jako malá paměť, málo místa na disku apod. K českým serverům: většinou pro stahování zahraničních věcí zkouším PirateBay.org nebo www.Torrentz.com. Naopak mi připadá strašný problém sehnat české tituly. Většinou mají CZ servery přiblblý a ve světě unikátní systém pozvánek nicméně máš-li pozvánku prosím zašli. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Stahoval som vselico, fakt cez rozne programi ... So sa tyka ruznich serveru jako rapidshare, nebo czshare atd, tak proste mi to nejde ... Castokrat jedno co potrebujem je na tom, a druhe na tom ... Naozaj si nehodlam za to momentalne platit ... Navyse rapid i po zaplceni je limitovany poctom dat, co je naprd ... Torrent som zatial nasiel vzdy, co som potreboval, nikdy som si s nim nezamoril PC , pouzivam iba NOD32 a vzdy v pohode, ani ziadne hlasenie infiltracie, trojani, cervi vsetko OK ... Taha mi to slusne, pokial viem odkial ... Ja upload nechavam pusteny, kludne sharujem, ale len pocas mojho stahovania ... Niekedy to aj nechavam, pocita se tak ratio (pomer odeslanych dat k prijatym, ide to pak rychleji) Proste je to vec nazoru ... O softwarovej policii nehovorme, snad som nevidel aby zasahovali v jednej domacnosti (pokial ste neni prekupnik s napalenymi filmami a podobe) ... Kontroluju firmy, a to dokonca len tie vetsie ... Takze fakt sa nebojim, ze by mi nieco nasli A to aby mi nieco dokazali To by mali na dlhe lakte Uz len to ze mas zapatou WIFI a muze cez teba \"akoze\" stahovat hocijaky sused je fakt, ktory vylucuje teba ako jednoznacneho pachatela ... Citovat
godzila.01 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 To že by ty data vysledovaly po netu bych se opravdu nebál a na osobní návštěvu mám připravený opravdu velký magnet vedle servru :D Citovat
NicolasB Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Tak ještě chlebíčky ať je to dokonalé :-D Citovat
Chepp Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 godzil.01: bohate by ti stacil cryptovat disk... nic vic... nemusis nic mazat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.