Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

štyri100piata by navy - Low Clean Angels fKoži takmer Black

Recommended Posts

Odesláno

sakra chlape...to je luxusní 405ka...nemálo se mi líbí (a to se mi starej model moc teda nelíbí..ale tady musím udělat výjimku)..takže za 1:super

Odesláno

navy: bez znaku super, to už chci dělat delší dobu, kuže taky supr ale jen je škoda té palubovky.... ten starý model se mě prostě nelíbí:nevim

jinak já už jsem odstranil ty lepidlo ze dveří, ted mě čeká popravování celé kastle ( dolíčky, promáčkliny atd) a potom půjde do laku celé zadní víko, nárazník zadní( ten už mám), předek taky mám celý v černé a budu chtět auto sladit na půl černá a na půl ta moje origo metla:mrk

Odesláno

vdaka všetkym za chválu :papa

koža je fajn, na to že má skoro dvadsat rokov je v slušnom stave, predné sedačky su trošku slabšie, treba ešte pár krát riadne naimpregnovat a bude to OK. ale tie zadné su uplný luxus, hladučké a mäkučké :D

Odesláno

King Spade, Kloub: čo ja viem chalani:myslim mne sa skor pozdáva ten old, palubovka určite. ale bezproblémou by som si zvykol aj na ten new ;)

Kloub: upravy chválim a držím palca, len dúfam, že potom budeš to autíčko umývať častejšie než len raz za pol roka, zaslúži si to:bacha;)

Odesláno
Původně zaslal: mi16

a kozene tapaciry + elektriku do dveri neplanujes?.... sedacky nemaju vyhrievanie?

koženné tapecy by boli fajn, zatial som žiadne nenašiel, dokonca ani neviem ako na 405 origo vyzeraju, viem že Brian v aute má zadné...moje prerábať teraz neplánujem, celkom sa mi páčia ale keby nieko vedel o origo tak beriem.

elektrika okien v pláne je...

sedačky vyhrievanie sice nemajú ale maju plne elektický posuv...

Odesláno

sedačky su ovládané elektricky, chýbajú mi však tlačítka, musím ešte zohnat. tak isto musím zohnať jeden motorček na posuv spolujazdcovej sedačky, do tej doby som ju nahodil na posuv manuálny

tu je vidieť rozdiel v šasy medzi manuálnym a elektrickým posuvom, rozdiel je očividný:o

DSC00121.jpg

Odesláno
Původně zaslal: mi16

.... sedacky mas zo stareho STI, co je celkom rarita u nas....

jj, máš určite pravdu, teraz som to pozeral na nete, som mal zlé info od majitela a tiež ma pomylil zadný MI nárazník čo tam mal...ale je to STi - 4x el. okná, el. zrkadlá, el. koža, el. šíber, klíma, drevené lyšty...muselo to byť luxusné vozenie :mrk

Odesláno
Původně zaslal: radek26

wow, ako sledujem tak to bude luxux a nádhera :super

A tá matná farba to som zvedavý aj ja som chcel celé matné čierne :D

vdaka, trošku si to ladím...:)

a ked chceš vidieť matnú, tak to sa musíš pozrieť do vlákna ku SV24 na jeho 605ku ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...