Vlado-77 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Zdravim 207kari. Na 407ovom vlakne sme mali debatu o doplnkoch kde sa nam pacili pedale na 407. Po patrani som dosiel k typkovi co to robi. Zistil som ze je z Polska a kedze pracujem v Polsku tak som nam na 407hned nejake vecicky vybavil. Kedze toho bolo viac tak ponukol ze pre nas klub moze urobit trochu lepsie ceny.(inac to predava vacsinou na zapad). Tak ked sa objedna viac tak mi to doruci v ramci Polska gratis a postovne tym padom len medzi SK-SK alebo SK-CZ. Ked bude mat niekto zaujem tak tu sa da stiahnut zoznam veci aj s cenami (prelozil som ho do slovenciny). Je to wo worde. http://www.upnito.sk/subor/bdc100dee174ca41f59cf3e7084d0422.html A dodavam nejake foto. Citovat
deanb Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Ahoj, chcem sa ta opýtat, ci vyrába aj na iné typy aut doplnky. ide mi o to, že budem chciet objednat na moju a priatelkunu 207 nejaké doplnky a popri tom by som zobral aj na suzuki SX4, len neviem, ci je to mozné. Dakujem Citovat
lubomar Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 tie prahové lišty sa lepia lepidlom?...............a nášlap k pedálom na 207 sa skrutkuje iba do koberca alebo ako to je..........je k tým veciam pribalené lepidlo alebo skrutky? Citovat
antal Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Ja mam origo len do koberca a uplne v pohode a tie lišty budu mat určite obojstranu lepiacu pásku Citovat
buga Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 podla mna ta opierka na nohu je zo spodu koberca srobovana do niecoho, nie len do koberca a original listy maju obojstrannu lepiacu...toto nebude mat..ale take si kupi za par korun napr v Hornbachu abo tak Citovat
207James Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Nevím jak to má s tou opěrkou 207, ale Citröen C4, který má snad 90% dílů stejně má pod kobercem konzolu s plechu, která se dá oddělat, udělat do toho plechu závity, do koberce udělat díry a přišroubovat přímo do té konzoly, alespoň tak sem to dělal na C4. Citovat
Vlado-77 Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 Listy maju obojstrannu pasku, takze netreba lepidlo. Opierka je na sruby. Ja osobne som si namontoval cez koberec a sruby presli pekne cez neho a ostali len v nom. Vyzera to ako super riesenie lebo keby som to dal pod neho tak to nevidno a dalsi problem by moholnastat keby to nelicovalo presne. (mohlo by sa to asi ohnut pri silnom dupnuti). Koberec je hruby a sedi to tam perfektne a ked ho bude treba vyprasit tak ho vyberiem aj s naslapom. teoreticky by sa to dalo dat pod neho a ten pas co by to prekryval odstranit ale to sa mi zdalo ako blbost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.