Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim nedavno som si kupil P307 1,6 16V r.v.2001 a zistil som ze mám odpojeny alarm .. alarm sa pripaja aj ku riadiacej jednotke auta??? alebo len na poistkovy panel???... dakujem alarm je znacky Meta .. ak aj ku riadiacej jednotke auta kde ju prosim vas najdem :(

Odesláno

aj ja mam jednu otazku...

na palubovke mi blika kontrolka alrmu (takze asi funguje) ale ako zistim ze je to tak... jednoducho by som ho chcel aby zacalo auto vrestat lebo neviem ani aky ma zvuk... zatial by som ani nezistil ze s nim nejaky parchanti nieco robia...

Odesláno

Erwo,

pripája sa na kabeláž auta. Ak máš alarm META tak pozri či na siréne nieje vypínač na kruhový kľúčik.

pyrone,

Napríklad: Zavri auto, aktivuj alarm, počkaj na aktiváciu cca 30 - 40 sekúnd a kľúčom odomkni. Po otvorení dverí by mal vrieskať. Ak máš otrasové čidlo tak po aktivácii dľaňou buchni po stĺpiku pri okraji okna (neprevaľ si dvere) mal by sa spustiť alarm. Možno iba párkrát štekne (predvýstraha) alebo sa spustí. Ak máš priestorové čidlá tak si pri zamykaní nechaj otvorené okno a po aktivácii strč dnu ruku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...