Macin7777 Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Nejdou mi otevřít zadní el.dveře z venku klikou(ovladačem a cudlíky v autě to jde)Neví někdo čím to může být.Předem děkuji. Citovat
bajza206 SW Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 typoval bych že se ti vyháklo táhlo od kliky ve dveřích Citovat
Gymor Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Přesně to samé se mě stalo na levých zadních dveřích. Uvnitř mechanismu táhel je takovej divně naohýbanej plíšek a ten se mi rozlomil. Samotný to prý nejde sehnat, jenom celá ta sada toho mechanismu. Vyprdnul jsem se na to a ono to jde taky, jenom si na to zvyknout. Citovat
Macin7777 Odesláno 27. květen 2010 Autor Odesláno 27. květen 2010 Dík za odpovědí,hned jak bude trošku pěkně tak se na to mrknu. Citovat
Macin7777 Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 Původně zaslal: Gymor Přesně to samé se mě stalo na levých zadních dveřích. Uvnitř mechanismu táhel je takovej divně naohýbanej plíšek a ten se mi rozlomil. Samotný to prý nejde sehnat, jenom celá ta sada toho mechanismu. Vyprdnul jsem se na to a ono to jde taky, jenom si na to zvyknout. Tak jsem se dnes na to díval a je prasklej nějakej plíšek jak si říkal.Díval jsem se do seeris boxu a dá se to opravdu sehnat jen celý(cca 3700,-kč).Tak se na to v*seru a budu to otvírat jen cudlama. Citovat
Sagic Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 A to by se ten plíšek nedal skreslit a vyrobit? Citovat
Macin7777 Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 Původně zaslal: Sagic A to by se ten plíšek nedal skreslit a vyrobit? Asi jo ale všechno je snitovany (je silnej tak 2,5mm)asi by mi to nikdo za den neudělal.A odemčený auto se mi nechce nechávat před barákem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.