Lukas309 Odesláno 22. duben 2011 Autor Odesláno 22. duben 2011 No snad zanedlouho bude. Sice jsem zjistil, že mi kolem šroubů asi malinko vzlíná olej takže to nějak ještě budu muset vyřešit. Sice se mi moc nechce rozebírat převodovka, ale asi mi nic jinýho nezbyde. Radši teď, než to řešit v létě až to bude všechno zablitý od oleje. Citovat
Lukas309 Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 Tak dneska poslední výlet do Mostu pro pár dílů (tapecy z Gentry, 2 větrákovou saharu a spoustu dalších drobností a blbostí) a zítra se začne připravovat na výměnu motoru. Pokud vše půjde hladce, tak nejpozději začátkem příštího týdne bude vrčet. Fotky budu dodávat postupně. Citovat
Peugeot_22 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Tak dneska poslední výlet do Mostu pro pár dílů (tapecy z Gentry, 2 větrákovou saharu a spoustu dalších drobností a blbostí) a zítra se začne připravovat na výměnu motoru. Pokud vše půjde hladce, tak nejpozději začátkem příštího týdne bude vrčet. Fotky budu dodávat postupně. nemáš zač:papa Citovat
Lukas309 Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 Jasný :-) ale kdyby tolik nechcalo tak by to bylo lepší. Citovat
Lukas309 Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Tak dneska jsem se pustil do motoru. Nejdřív to vypadalo, že počasí nedovolí, ale nakonec se celkem vyčasilo a já společně s tátou (za to mu patří dík) jsme se pustili do odstrojování a přípravy na vyndání motoru. Citovat
Lukas309 Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Všechno šlo poměrně hladce. Je to malej motor, takže všude dost místa, pár hadic a několik kabelů. Nic komplikovaného. Citovat
Lukas309 Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Na co nestačí lidská síla, musí se použít technika. Po pár minutách a hraní si s vytáčením motoru byl celej venku. Citovat
Lukas309 Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 No momentálně je auto bez motoru a zítra se pustím do čištění a přípravy na barvu. Pokud zbyde čas, mrknu jak je na tom horní uložení abych případně objednal nové. Citovat
Lukas309 Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 Tak dneska jsem odstrojil předek a začal připravovat motorovej prostor na barvu. polovina zatím natřená základovkou, zítra zbytek a snad i vrchní. Jinak vyndán posilovač (celkem fajn přístup) a sundaný tlumiče. Zítra stáhnout pružiny a uvidím jak na tom bude uložení. Citovat
Lukas309 Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 Tak motorovej prostor natřenej, zítra ještě náprava a po víkendu půjde motor zpátky. Citovat
Lukas309 Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Tak postupně se začíná kompletovat. Dneska nandanej posilovač z GTI (celkem fajn přístup :-D) a na jednu stranu jsem hodil tapec z Gentry. Ještě časem musím popřemýšlet jak vyřeším mřížku reproduktoru a bude to super. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.