Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A tady malá ochutnávka. Zatím je to jak nakoplá koza, ale uvidím až s tím něco odjezdím jestli se bude předek zvedat, nebo zadek snižovat. Opticky mi ale předek vyhovuje. Ještě musím dát výfuk z 1.4, protože první díl (to kolem motoru) je jiné než má 1.1 potom už jenom seřídit a jezdíme.

post-27022-14109617474997_thumb.jpg

Odesláno

Takže dneska prodlouženej výfuk a motor už pěkně vrčí. Otáčky krásně lehce pod 1000 akorát po vytočení se vrací pomalu, ale to si řídí jednotka takže s tím si jednoduše neporadím. Možná už má potenciometr nejlepší léta za sebou. Pořád mi ale diagnostika hází chybu č. 14 což je snímač teploty chladící kapaliny, ale všechny čidla jsem dal ze svého motoru, kde to bylo funkční a i teplota na budíku ukazuje. Nemá někdo nějaký nápad?

Jinak zatím jízda asi 20m po panelech co jsem sjel z rampy a zaparkoval a auto je příjemně tvrdý a zadek už se taky srovnal takže teď jsem s výškou naprosto spokojenej.

Zítra ještě dodělat interiér a zatím bude hotovo.

post-27022-14109617497379_thumb.jpg

Odesláno

Takže máme hotovo. Dneska prvních asi 10km cestou domů. Perfektně to drží v zatáčkách, jsem rád, že jsem nakonec nedal servo protože to by už asi nešlo ovládat. Cit ve volantu super, odezva rychlá a je to poměrně dost citlivý. V zatáčkách se to samozřejmě nenaklání. Nevýhodou je, že to téměř nic neutlumí takže je potřeba se věnovat řízení a počítat s tím, že člověk v tom malinko skáče. Jinak diagnostika hlásí pořád chybu č. 14 ale čidla jsou OK ty jsem dneska kontroloval. Co se týká pocitu z jízdy, tak rozdíl mezi 1.1 a 1.4 nevidím téměř žádný. Možná je to tím, že to není 100% nastavený, určitě si to musí ještě sednout, ale doufám že nebudu litovat toho co jsem do toho motoru dal.

post-27022-14109617553543_thumb.jpg

Odesláno

Na aukru za 306 Kč :-D a mám na něj i fakturu od opravce vozů Peugeot :-D Asi se jim válel na skladě tak se ho potřebovali zbavit. Na to, že v peugeotu stojí skoro 9000 tak je to dobrej kup.

Odesláno

Takže dneska jsem byl na geometrii a mám to seřízené. Ještě by to chtělo doladit odklon, ale s tím bohužel nic neudělám. Jinak co se týká čidla, tak jsem na konektor zkusil dát nové čidlo a řekl bych, že už reaguje tak jak má. Až auto vychladne tak to vyměním (nedočkavostí asi ještě dneska) a uvidím. Pak už zbývá jenom sehnat stroboskop a pořádně seřídit předstih.

Odesláno

Takže čidlo vyměněný a krokáč pracuje tak jak má. Motor jsem pořádně prohřál (až na sepnutí vrtulí) a krásně chytá. Zítra ještě uvidím jak to chytá studený. V každém případě mě čeká ještě předstih abych měl jistotu, že je to správný. Jinak jsem zjistil, že při plném rejdu mi dřou gumy v podběhách. Je tam takovej výlisek nebo jak to nazvat a o ten. Není to pořád, jenom když je přední kolo více zatížené (nerovná cesta, auto stojí z kopce apod) Není to nijak markantní, v podstatě to gumu jen čistí od nánosu špíny. Tak nevím jestli to mám zvednout nebo to tu chvíli vydržet než se to malinko sjede.

Jinak otáčky po zahřátí zhruba 1000. Na můj vkus po vytočení klesají pomaleji než bych čekal (ve srovnání s 1.1) a možná je z výfuku cítit více benzínu, ale předpokládám, že všechno se vyřeší předstihem.

[upravil dne 3/6/11 11:07 Lukas309]

post-27022-14109617613732_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...