Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak co se týká motoru, tak ten už je téměř hotovej, Dneska jsem ho zavřel, vyměnil palec a víčko rozdělovače, vše složil a dal do polohy ve které to snad bylo. Zítra ještě poupravím kabely v motorovém prostoru a pomalu to začnu připravovat na nandání. Bohužel pravděpodobně nebude čas nahodit ho ještě tento týden.

post-27022-14109617191624_thumb.jpg

Odesláno

Tak dneska další návštěva u Peugeot_22 a přivezl jsem si expanzku z diesla, pár hadic a pár dalších blbostí. Do konce týdne předpokládám, bude motor vrčet v autě.

Odesláno

Tak zase něco málo novinek. Interiér začínám dávat do origo stavu bez nějakých nabarvených plastů, volant dostal GTi krytku a zatím jen plasty na středové konzoli, ještě nemám úplně všechno, ale tak to chce čas. Možná na zadek dám origo nápis GTi uvidím jak se mi to rozleží v hlavě.

post-27022-14109617345319_thumb.jpg

Odesláno

Co se týká důležitějších věcí, tak motor už je v autě, pár hadic a a konektorů mě na chvíli znejistily, ale nakonec všechno snad zapojený. No a poslední věc, podvozek konečně na autě. Dneska dorazilo druhé rameno, takže je tam předek.

Zítra mě čekají brzdy a ještě musím vyřešit hadice na vodu.

post-27022-14109617347056_thumb.jpg

Odesláno

ten motor je parádní!!! prosimtě kde jsi kupoval ten podvozek? myslim že je schodnej s podvozkem na 405 tak po něm koukám! kdyžtak kdybys mohl hodit link na tu stránku odkud ho máš dik moc!

Odesláno

Takže zase malý pokrok, chladící okruh vyřešenej, vypadá to, že nikde nic neteče, zbytečný hadice zaslepený a vše snad bude fungovat tak jak má. Brzdy už jsou odvzdušněný a už se na ně těším. Pedál příjemně tvrdej a spojení Bremba a textarů bude špička.

Motor už má provozní kapaliny takže proběhl i zkušebníé start. Moc se mu nechtělo, ale po chvíli chytil. Klid je celkem kultivovanej, maže to takže co víc si přát. Byl tam teda jenom první díl výfuku takže to bylo jen na chvíli. Má to ještě pár much, ale to se všechno ještě doladí a pak už se bude jen jezdit.

post-27022-14109617411626_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...