Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No snad zanedlouho bude. Sice jsem zjistil, že mi kolem šroubů asi malinko vzlíná olej takže to nějak ještě budu muset vyřešit. Sice se mi moc nechce rozebírat převodovka, ale asi mi nic jinýho nezbyde. Radši teď, než to řešit v létě až to bude všechno zablitý od oleje.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska poslední výlet do Mostu pro pár dílů (tapecy z Gentry, 2 větrákovou saharu a spoustu dalších drobností a blbostí) a zítra se začne připravovat na výměnu motoru. Pokud vše půjde hladce, tak nejpozději začátkem příštího týdne bude vrčet.

Fotky budu dodávat postupně.

Odesláno
Tak dneska poslední výlet do Mostu pro pár dílů (tapecy z Gentry, 2 větrákovou saharu a spoustu dalších drobností a blbostí) a zítra se začne připravovat na výměnu motoru. Pokud vše půjde hladce, tak nejpozději začátkem příštího týdne bude vrčet.

Fotky budu dodávat postupně.

nemáš zač:D:papa

Odesláno

Tak dneska jsem se pustil do motoru. Nejdřív to vypadalo, že počasí nedovolí, ale nakonec se celkem vyčasilo a já společně s tátou (za to mu patří dík) jsme se pustili do odstrojování a přípravy na vyndání motoru.

post-27022-14109617025225_thumb.jpg

Odesláno

No momentálně je auto bez motoru a zítra se pustím do čištění a přípravy na barvu. Pokud zbyde čas, mrknu jak je na tom horní uložení abych případně objednal nové.

post-27022-14109617027676_thumb.jpg

Odesláno

Tak dneska jsem odstrojil předek a začal připravovat motorovej prostor na barvu. polovina zatím natřená základovkou, zítra zbytek a snad i vrchní. Jinak vyndán posilovač (celkem fajn přístup) a sundaný tlumiče. Zítra stáhnout pružiny a uvidím jak na tom bude uložení.

post-27022-14109617035155_thumb.jpg

Odesláno

Tak postupně se začíná kompletovat. Dneska nandanej posilovač z GTI (celkem fajn přístup :-D) a na jednu stranu jsem hodil tapec z Gentry. Ještě časem musím popřemýšlet jak vyřeším mřížku reproduktoru a bude to super.

post-27022-14109617189614_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...