Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tak,spadlo na to něco co muselo vážit,paleta s něčim nebo tak.A jak se ty kurvy pak cukali když jsem šel reklamovat jejich \"služby\",pojistil jsem to totiž na 2500kč:D

Odesláno

Tak dneska začala rozborka motoru. Původní plán byl zgenerálkovat hlavu, vyměnit gufera a přetěsnit. Bohužel po sundání hlavy na mě čekalo nemilé překvapení a musí se to udělat o něco poctivěji. Ojniční ložiska podřená, na třetím válci zapečený kroužky, vložky naštěstí vypadají dobře a klika taky. Bude to stát o něco víc než jsem předpokládal, ale zase to bude nový.

post-27022-14109616186138_thumb.jpg

Odesláno

No bavil jsem se s prodejcem co prodává barvy že bych chtěl nějakou barvu na hliník na blok kde teplota bude tak max 120° a říkal mi, že jedině vypalovací. Běžná barva prý max 50° a pak matovatí tak pravděpodobně černou mat vypalovací a nebo to nechám takhle čistej hliník, ale na 90% černá + vyleštit víko a zalakovat ho (pokud seženu teplu odolnej bezbarvej lak.)

Odesláno

Prodávají se i barvy na motor,já tím lakoval parohy a vydrželo to do dneška.Myslím že Tom406 měl motor T16,blok světle modrej a zbytek myslím stříbrnej a bylo to moc pěkný.Možná to na jeho stránkách najdeš....

Odesláno

jj o tom vím, ten motor jsem viděl. Uvidím, ono taky záleží jestli je blok hliník nebo litina. Mrknu na ty barvy na motor vím, že třeba Motip nebo jak se ta firma jmenuje je dělá, ale netuším jaká je jejich kvalita. Zase z toho motoru nechci mít papouška takže bych stejně volil černou + chrom popřípadě leštění.

Odesláno

Tak dneska jsem si vyzvedl zgenerálkovanou hlavu. Hlava srovnána, zabroušené ventily, vyměněné gufera, no prostě komplet :-) Doma už bych měl mít i komplet těsnění a díly na generálku motoru, takže co nevidět se začne skládat. Dneska jsem měl trochu času a bylo i teplo, tak jsem vyzkoušel odstraňovač starých nátěrů. Bude s tím práce, ale svůj účel to splní.

post-27022-14109616298079_thumb.jpg

Odesláno

A když už jsem měl ty kola venku tak jsem je okouknul a jsou OK. Vzal jsem pár smirků a výsledek mě celkem mile překvapil. Zatím jsem nekupoval nic na leštění (kola přijdou na řadu až v létě) takže to ještě není 100% budu muset více brousit.

post-27022-1410961629849_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...