Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska byl trochu čas, tak jsem v autě uklidil a nafotil ty nové zadní sedačky. Sice jsou v o něco horším stavu než ty původní, ale nebudou se sklápět při každém větším brždění.

post-27022-14109616065233_thumb.jpg

Odesláno

A bohužel jsem zjistil, že ani zrcadlová folie není nesmrtelná :-) čekal jsem, že to vydrží déle, ale bohužel ne. Nezbývá, než našetřit na nové pokovení a to snad pár let vydrží.

post-27022-1410961606607_thumb.jpg

Odesláno

Tak už je doma :-) teď už jen zgenerálkovat motor, zrepasovat brzdy a všechno to půjde na auto. Jsem na to zvědavej, ale za ty peníze to rozhodně nemá chybu.

post-27022-14109616087157_thumb.jpg

Odesláno

Nene je to Raceland, ale co jsem četl na fórech tak spokojenost. No stříbrnou barvou jsem měl stříknuté ty stínítka a ty už jsou taky špatný. Nejlepší bude to nechat znovu pokovit. V jedný fimrě mi řekli ca 200 za parabolu tak to není tak strašná cena. Teď přes léto to řešit nebudu, ale na podzim je nechám zrenovovat aby na zimu byly OK

Odesláno

TAK SEM ZVEDAVEJ...JA PO ZKUSENOSI S TIMHLE PODVOZKEM,JELIKOZ V MAXXX,JOM,RACELAND,SUPERSPORT SOU STEJNY VYROBKY JINAK SE JMENUJOU TAKZE FAKT UZ NE..SVEZL SEM SE NA KONI S PRUZINAMA EIBACH, TAK TOHLE JE VARIANTA,DO KTERE BYCH EL V TVEM PÍPADĚ JÁ:) ALE UVIDÍME JAK BUDES SPOKOJEN:)

Odesláno

Tak je mi jasný, že to není super třída, ale za tu cenu na 1.1 teda vlastně už skoro 1.4 to bude myslím dostatečný. Mě jde hlavně o snížení, nějak extra s tím autem střihat zatáčky stejně nejdou. :-) Původně jsem měl mít KONI od 309GT, ale pošta je zničila, pak jsem měl nabídku na tuhostně stavitelnej KONI, bohužel z toho taky sešlo takže jsem šel tímto směrem. Bohužel peníze netisknu :-)

Odesláno

Střihat zatáčky jdou i na sériovém podvozku když je v cajku,to mi věř ;) jel jsem v Golfem IV na podvozku supersport a byla to vcelku pohoda...tak jestli je to skoro totéž tak bych se toho nebál...

Odesláno

Já si taky myslím, že na to moje ježdění to je dostatečný. Uvidíme časem, ale je na to 2 roky záruka takže v případě že něco odejde není problém reklamace. (v případě že to neodejde díky našim silnicím :-D )

Odesláno

Něco na to asi spadlo a byl ohnutej tlumič. Já to neviděl, ale psal mi to 309GT takže předpokládám, že nemá potřebu lhát když by z toho mohl mít peníze.

Odesláno

Netuším, ale prý se to vrátilo, že byla poškozená zásilka a byl ohnutý jeden tlumič. Těžko říct co na to mohlo spadnout nebo co se s tím mohlo stát, ale teď už je to jedno. Auto je i s podvozkem po smrti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...