Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dneska návštěva u Antika a vezu si naloženej kufr :-) 1.4 TU3M 55kW no projde generálkou a pak šup s ní do auta. Zároveň mu děkuji za masku, takže už se konečně vrhnu na zavaření jak už mám dlouho v plánu :-)

Zítra snad dorazí winnery a příští týden konečně objednám podvozek.

Foceno mobilem na malý rozlišení, takže kvalita nic moc, o víkendu dám lepší foto.

post-27022-14109615825047_thumb.jpg

Odesláno

Tak dnes dorazily první 2 winnery, další se ještě někde zdržely. Jsou v pořádku nejsou pokopaný ani odřený, bohužel loupe se lak a jsou dost zoxidovaný takže bude potřeba renovace. Kdyby někdo věděl co nejlépe použít na renovaci nechť dá vědět. Kola budou na zimu takže potřebuju něco kvalitního protože sůl je nemilosrdná.

post-27022-14109615830337_thumb.jpg

Odesláno

Tak dneska dorazily další 2 winnery :-) Dneska jsem konečně vyložil motor, takže to auto už zase vypadá dobře a ne jak s nápravou na hadry :-) Běhěm víkendu se snad pustím do rozebírání + repase brzdičů + zahlazení masky :-)

Uvidíme na co bude čas a chuť, ale vše budu dokumentovat.

Odesláno

Tak dneska bylo krásně takže jsem toho využil a auto umyl, vzal tempem a navoskoval. Proběhl i úklid interiéru a vyluxování + impregnace kůže.

Výsledek se celkem zadařil, i když jsem na tom málem nechal ruce po tý zimě. Na to, že ten lak má být origo matný, tak je to celkem uspokojivé :-)

post-27022-14109615910623_thumb.jpg

Odesláno

Nakonec jsem uskladnil motor a pomalu si začínám dávat dohromady co všechno na něj budu kupovat nové. Na brzdy se zatím nedostalo už nějak nebyla síla :-)

post-27022-14109615912865_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...