Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak už jsou v autě. Řidičova padla bez úprav a zůstalo i výškové nastavení. U spolujezdce díky nutnosti zachování sklopení jsem musel použít současný pojezd. Na jedné straně jsem musel udělat cca 3-4 prodloužení ale sedí taky dobře. Oproti těm z 205 jsou o něco vyšší a obzvlášť u té spolujezdcovo je to celkem zážitek usadit se :-) řekl bych že pohodlně bude sedět člověk co má tak max 195. Až se trochu oteplí tak je umyju a pořádně naimpregnuju.

Výhřev jsem zatím neřešil, zkusil jsem jej zapojit i proměřit a bohužel nic. V létě až bude teplo tak se na to mrknu, ale nové dečky stejně kupovat nebudu vzhledem k tomu co stojej.

post-27022-14109614863837_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem zkusil nahodit volant ze 406tky. Podle mě to nevypadá špatně, ale problém je, že je kratší než ten původní a tisícihran tam sedí odhadem tak max na půl centimetru. Až bude nálada tak to pořádně omrknu a možná to nějak půjde pořešit.

post-27022-14109614994231_thumb.jpg

Odesláno

Dneska super cesta do Liberce. Nejdříve mi po natankování plné nádrže nešla zavřít (asi zamrzl ten zobáček) po 15km se to nakonec umoudřilo a zacvaknout to šlo. Při nulování denních kilometrů v tom nějak louplo a nulování se se mnou rozloučilo a nakonec ještě asi 20 minutová objížďka kvůli nehodě.

A na podvozek budu zase čekat :-( já se ho snad nedočkám.

[upravil dne 31/1/11 19:50 Lukas309]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...