Lukas309 Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 Tak předvánoční příprava na instalaci audia v plném proudu. Měl jsem z toho trochu strach, ale nakonec vše bylo bez problémů. Sedačky šly krásně ven, ostatně nejsou tam dlouho takže proto, středový panel a kryt na ruční brzdu také celkem bez problémů po prozkoumání kde to všechno drží :-) Největší práce byla s tím kobercem, ale trocha snahy a byl taky venku. Celkem jsem spokojený se stavem kastle pod kobercem. NA to, že je tam téměř neustále mokro je to naprosto v pohodě. Mírná povrchová koroze opravena a možná když budu v létě mít náladu, tak to udělám poctivě komplet. Citovat
Rejty Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 AHOOOJ,kde bydlíš v Ustí??????vubec to auto neznám a to si peugeotu v UL všímám:)))) Já bydlim v Povrlech...nekdy dáme spicha :-) jsem rád že aspon nekdo z oloůí je z PC.) hodne stesti pri upravách:) Citovat
Lukas309 Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 Já přímo v UL na Střekově konkrétně Kamenný Vrch. No já přes týden jsem v Liberci takže moc v UL nejsem proto mě nepotkáváš :-) Citovat
Lukas309 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 Tak dnes celý den ve znamení tahání novejch kabelů a odstraňování starejch a nepotřebnejch. Vše důkladně zabezpečeno proti proražení. Nakonec jsem tam zpátky hodil koberec, zapojil rádio a sestavil středový tunel. Zítra mě čeká zapojení zesilovače a napájení. Doufám, že bych mohl stihnout zapojit zadní repro. U předních bude nejhorší protáhnout kabely do dveří, jinak je to práce na půl hodinky. Nakonec nastavení zesilovače a konečně bude hotovo. Citovat
Lukas309 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 jj, předpokládám že zítra nebo ve středu bude hotovo Citovat
Lukas309 Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 Tak dnes zapojený zesilovač + zpátky v autě zadní sedačky a oplastování. Zítra vyjedu z garáže a snad se mi podaří protáhnout kabely do dveří, v garáži málo místa a tak jsem to dneska po chvíli vzdal. Jinak co jsem zatím zkoušel tak to hrajě pěkně čistě takže jsem zvědavý na ten předek. Pak to jenom poladit a bude hotovo. Citovat
Lukas309 Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Tak dnes audio konečeně sestavené. Bohužel ne podle mých představ, protože dráty do dveří jsem musel nechat původní. U řidiče by to ještě nějak šlo, ale u spolujezdce se není šanci k té průchodce dostat bez demontáže palubky takže to finální doladění nechám až na léto. I tak jsem ale spokojen s hudební stránkou. Repro hraje čistě a to i při dost vysoké hlasitosti. Teď prvních pár týdnů bude ve znamení štelování pro co nejlepší kvalitu. Teď už mě čeká jen uklidit auto, dát zbytek plastů a přední sedačky. Jakmile budu mít náladu, vymyslím zástavbu do kufru tak, aby to trochu vypadalo, zatím je jeho umístění dost provizorní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.