Lukas309 Odesláno 13. srpen 2010 Autor Odesláno 13. srpen 2010 Ještě je hodně plánů tak snad se na to našetří :-) Spousta lidí si řekne, že je kravina cpát takový peníze do starýho auta, ale já jsem spokojenej. Citovat
NAVY1 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Původně zaslal: Lukas309 Spousta lidí si řekne, že je kravina cpát takový peníze do starýho auta, ale já jsem spokojenej. jj, to poznám..najviac si tieto rady a názory cením od ludí, ktorí sú schopní za víkend prepiť a prefajčiť desiatky eur Citovat
shark734 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Původně zaslal: Lukas309 Ještě je hodně plánů tak snad se na to našetří :-) Spousta lidí si řekne, že je kravina cpát takový peníze do starýho auta, ale já jsem spokojenej. no ked ho milujes nieje co riesit..pekne auto:super Citovat
Lukas309 Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Dnes namontováno čidlo na teplotu oleje, takže budík už ukazuje. Příští týden budu mít redukci na tlak a konečně budou ukazovat všechny budíky a auto už bude tak ze 70% podle mých představ. [upravil dne 21/1/11 21:54 Lukas309] Citovat
Lukas309 Odesláno 4. říjen 2010 Autor Odesláno 4. říjen 2010 Tak po dlouhé době sem přidávám zase nějaké fotky. Konečně jsem vyřešil čidlo na tlak oleje takže budíky ukazují. Místo čidla na nízký tlak je průtokáč. Na jeho konci je čidlo na nízký tlak. Z fotek je vše dobře patrné. Citovat
Lukas309 Odesláno 4. říjen 2010 Autor Odesláno 4. říjen 2010 A bohužel první nepříjemná událost během studia VŠ. Po přednášce jsem zjistitl toto... Bohužel, jak je v Čechách zvykem, žádný lístek nebo podobně. Odsral to úchyt nárazníku,lak na nárazníku (až na původní plast) lehce promáčklý ten plech pod světlem a světlo zaražené dovnitř. Oba úchyty světla vylomený. Takže jsem celý víkend dělal a auto dával do kupy. Na nárazníku to je sice stále vidět, ale v tomhle počasí jsem ho nechtěl celý lakovat. Respektive přípravu pod lak bych přes víkend nestihl. Mrzí mě jen přístup toho člověka s červeným autem, protože oprava mě stála ca 200 Kč za lepidlo a trochu barvy ve spreji. Alespoň doufám, že to bylo něco nového a jeho to bude stát daleko více. Citovat
Lukas309 Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 Tak dneska jsem přezouval a zjistil jsem velmi příjemnou věc, aneb jak to dopadne když se zapomene po výměně čepů nechat seřídit geometrie a sbíhavost. Takže mě příští rok čeká investice do gum, protože zadek má taky už jen ca 3 mm. Tím se samozřejmě vysvětlilo i to, proč mi to na vodě tolik plavalo. Citovat
Lukas309 Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 Moje blbost :-) To je tak když si člověk o víkendu řekně že se v týdnu musí objednat... Citovat
Lukas309 Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 No kdyz jsem se na ty gumy dival asi pred mesicem tak byly jeste celkem v pohode respektive jsem nic nepoznal. Jinak jsou tam od jara. Pravdepodobne jsem nekde vymetl diru a geometrie se jeste zhorsila a tim to zaclo. Ale prisel jsem na to v hodine dvanacty protoze ta jedna je sedrena az na vlakna Citovat
Lukas309 Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 Tak dneska vyměněné zadní ložisko, ještě mě čeká pravej předek a snad do jara bude s opravama pokoj. Také jsem objednal nové letní pneumatiky, konkrétně Bridgestone ER300 ve standardním rozměru 185/55. Jakmile seženu silikonovou hadičku, budou i ostřikovače ze 405. Citovat
Pata Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 nepatří tam 185/65? Alespoň já mám psané tyhle Hele neválí se Ti doma zadní ostřikovač? Citovat
Lukas309 Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 Já v TP 15\" vůbec nemám, ale vždy jsem měl za to, že tam patří 185/55. Ty jsem tam taky doposud měl. Jinak ostřikovač bohužel náhradní nemám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.