Lukas309 Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 Momentálně na autě nic nedělám, ale alespoň jsem zkusil hodit do předního nárazníku červenou lištu a teď je otázka jestli nechat červené (po celém autě) nebo bílý nebo černý? Osobně se přikláním k červeným (mám i třmeny červený). Taky už mám nový štíty k zadním brzdám, ještě čekám na ložisko a musím udělat odvzdušňováky na zadku, pak bude náprava připravená na auto. Ještě váhám jestli dát i nové desky a kotouče. Bohužel všechno se nějak opožďuje a náprava půjde na auto na 90% až na jaře. Citovat
309GT Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Sem se vždy moc rád dívám na novinky.Máš to parádní,lišty nech červený,na autě to vynikne a jak píšeš máš červený třmeny a nebou celek nijak rušit.Jinak paráda:super fakt parádní 309!!! Citovat
Lukas309 Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 Už jsem myslel, že s úpravama budu pomalu finišovat, ale kdepak :-) náprava klima a pak se vrhnu na motor, výfuk a možná i nějakou jinou jednotku, prostě aby se z toho motoru dostalo to, co mi klima sebere. Už je z toho srdeční záležitost a doufám, že jí nikdy nebudu muset prodat. Citovat
oni Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 jak si nakonec docilil jinou barvu rucicek od tech ciferniku? Citovat
Lukas309 Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 To je takhle v originále. Podsvícení je origo zelený pomocí folie co je zezadu na budíkách a ty ručičky jsou oranžový a jak to prosvítá, tak taky tak svítěj. Ale pokud vím, tak se to dá změnit tak, že se do toho středu jak je ručička dá dioda požadované barvy. [upravil dne 28/9/11 22:16 od Lukas309] Citovat
oni Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 aha, tak to je v pohode, no ono jsem to na budikach od 306tky zkousel,ale neni to zase tak jednoduchy. no jeste zkusim laborovat. Citovat
Lukas309 Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 a jakou chceš barvu? ono teoreticky ty ručičky jsou průhledný a zespod je nalepená oranžová folie, tak třeba by šla seškrábat a nalepit tam jinou, ale kdyžtak to zkoušej na nějakejch záložních budíkách :-) Citovat
oni Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 zalozni bidky mam, vim, je tam oranzova barva a ta jde seskrabat smirkem. no chtel bych modry budiky. horsi je to,ze jsem prave jedny budiky uz takhle podelal a dalsi se mu iz podelat nechtej. ale aniz bych seskrabal tu oranzovou,tak tam modra nikdy nebude. Citovat
Lukas309 Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 hele zeptám se kamaráda, ten je má modrý tak jak to řešil, ale myslím, že pod ten klobouček u ručičky dával diodu. Nevím jak přesně vypadají budíky ve 306, jestli by to šlo použít, ale možná jo. Citovat
oni Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 ono mam pod budikama svetlovodivej plast a ten svetlem napaji i rucicky. pod rucicku jsem zkousel davat diodu, ale kdyz do oranzovy rucicky dam modrou diodu, bude to divne modry. Citovat
Lukas309 Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 jj to máš pravdu. Tak jedině pod ručičku dát modrou folii Citovat
oni Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 jenze tak i tak, tu oranzovou musim dat dolu,takze rucicku vyndat a to uz nikdy delat nebudu. Citovat
Lukas309 Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 :-) tak to pak asi nikdy nevyřešíš Citovat
oni Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 jj ja vim, ale stve me to. modry rucky bych chtel. zkusim na zkouskovych budikach seskrabat tu barvu,aniz bych to sundaval, uvidime, jinak diky za rady.. Citovat
Lukas309 Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 Tak dneska přezuto na zimní ještě ho musím omejt a navoskovat a může přijít zima. Na těch 13 to jede celkem pěkně i když nepociťuju zase nějakej velkej rozdíl, ale díky měkké směsi a úzký gumě to krásně drží i v zatáčkách, kde ty 15 dost prokluzovaly :-) Taky konečně přijde ložisko na zadní nápravu od FAGu, ale ta už je zazimovaná společně se všema novejma dílama takže si počká až do jara. Citovat
Lukas309 Odesláno 20. říjen 2011 Autor Odesláno 20. říjen 2011 Tak technická úspěšně za mnou s menšíma připomínkama ale na 2 roky je klid. A nakonec jsem asi o 3500 chudší, ale přišlo dlouho očekávané ložisko takže už aby bylo jaro :-) Citovat
Lukas309 Odesláno 28. říjen 2011 Autor Odesláno 28. říjen 2011 Tak dneska jsem si udělal výlet ke Svitavám pro spoustu dílů ze ZXka. Konkrétně komplet klimu včetně kabeláže (konečně mám i ten termostat a začínám chápat její zapojení), holý motor 1.4 (řemenice na drážkovaný řemen), 80A alternátor a pán se toho už potřeboval zbavit takže i servořízení (chybí akorát čerpadlo). To všechno za hodně přijatelnou cenu takže jsem spokojený. Citovat
Lukas309 Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 Malá ochutnávka nového přírůstku :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.