Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Oprava kapoty se myslím vydařila, ještě sehnat nějaké tlumení. Dneska jsem konečně zapojil budíky (přepojil kontrolky) takže už všechno ukazuje tak, jak má. Přes víkend snad dodělám ten kufr a rád bych se začal věnovat winnerům jinak mě čeká další zima na 13\"

post-27022-14109618946512_thumb.jpg

Odesláno

Tak dneska zase menší pokračování. Dno kufru už mám skoro hotový, zítra ještě doladím a potáhnu vršek a pak už musím sehnat jen pár drobností a bude hotovo. Celkem se mi to zatím líbí a i koberec jsem dobře trefil takže vypadá skoro stejně (je malinko tmavší).

Celkový náklady byly malinko vyšší než jsem předpokládal, ale je to podle mých představ. Taky jsem se dneska vrhnul do zahlazování přední masky a už je hotovo tak z 50% takže během několika dnů snad bude hotovo, už jsem ve fázi kitování, broušení, kitování, broušení a pořád dokola :-)

post-27022-1410961904964_thumb.jpg

Odesláno

Tak dneska jsem dokončil kufr, ještě mi chybí pár kravin, ale to už dodělám časem. Teď jenom sehnat kousek plexi (kdyby někdo měl síla 4-5mm ať se ozve). Taky jsem do auta vrátil zadní repro,který se mi po 2 měsících vrátilo z reklamace s tím, že byl vyměněn za nový kus a co se nestalo pazvuky z toho jdou pořád... Dostalo se mi odpovědi, že reproduktor byl vyměněn za nový a od výrobce 100% zaručeno, že je v pořádku, tak prý chyba musí být u mě... By mě zajímalo kde asi když jeden hraje OK a druhý ne a nainstalovány jsou stejně...

post-27022-14109619055732_thumb.jpg

Odesláno

Takže první malá ochutnávka projektu zahlazená maska :-)

narozdíl od většiny, kteří to někdy dělaly já jsem počítal i s tou přepážkou za mřížkama takže teď je celá maska pravidelná a mezery mezi příčkama jsou téměř na milimetr stejný. Jinak maska je víceméně hotová, teď už se jenom ladí detaily aby to nevypadalo po laku blbě. Je to práce ještě na několik dní, ale výsledek by mohl stát za to.

post-27022-14109619063598_thumb.jpg

Odesláno

je s tím strašná práce, hlavně je to díl, který je hodně vidět a na slunci vyleze všechno takže to musí být naprosto dokonalý takže s tím ještě bude nějaká práce, ale ve výsledku to snad bude stát za to a pokud ne, tak tam nechám origo.

Odesláno

Rozhodně bez,ale chce to pořádně zavařit a málo kitovat,jinak to praská...A připrav se že to je docela jebačka to vykitovat do roviny....

Odesláno

maska jeste hotova neni jenom jsem chtel videt jak bude vypadat na aute nez se pustim do finalniho kitovani a brouseni coz je asi ta nejhorsi prace. jinak pokud vsechno dobre dopadne v coz doufam, tak pristi tyden si privezu naprostou bombu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...