309GT Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Mě taky nic nebouchalo:myslim Uložení tlumičů je o.k? Citovat
Lukas309 Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 jj to je v pohodě. Dělá to jenom při zátěži když akceleruju jinak je ticho. Ještě mi kluci radí jestli to nemůžou dělat jehličky v kloubech, ale je divný že to dělá až teď po nandání toho podvozku. Citovat
Lukas309 Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Tak dneska jsem konečně sundal ty tjůning samolepky. Agresivněji to auto nevypadalo a rychleji to taky nejelo takže byly k ničemu :-) Pořádně jsem to pak odmastil a celý auto umyl šampónem s voskem. Prozatím to musí stačit než budou peníze na nějakou lepší kosmetiku. Citovat
Lukas309 Odesláno 11. červenec 2011 Autor Odesláno 11. červenec 2011 Tak další pokrok. Čirou náhodou jsem tady v jednom bazaru viděl na prodej hnědou 309 a v kufru plno dílů. Zajel jsem tam a pán byl ochotný a nakonec jsme se domluvili a já mám konečně nezrezlou kapotu, která má komplet spodní gumu. Jenom povrchová rez ošetřená nějakým resistinem. Až bude čas, tak jí obrousím a ošetřím pořádně a hned půjde na auto. Citovat
Lukas309 Odesláno 11. červenec 2011 Autor Odesláno 11. červenec 2011 Dneska jsem taky byl vyzvednout winnery z pískování. Odvedli super práci včetně pokliček, kterých se původně báli (že je to slabý materiál a že se to rádo kroutí). Cena byla sice vyšší než předem domluvená, ale za kvalitní práci rád připlatím. Takže teď už mě čeká jen mraky hodin broušení a pak leštění. Výsledek ale bude stát za to. Doufám, že to do zimy stihnu. Citovat
Lukas309 Odesláno 14. červenec 2011 Autor Odesláno 14. červenec 2011 Tak dneska dorazily nové mlhovky. Jedna OK, druhá KO. Konečně na autě vyměním tu poslední mrtvou mlhovku a auto bude vypadat tak jak má a k tomu mám ještě kupu náhradních dílů. Těch parabol mám už asi 8 a skla taky náhradní tak doufám, že je nikdy nebudu potřebovat. Ještě před ně chci z plexi udělat kryty, abych eliminoval případné odlétávající kamínky. Citovat
Lukas309 Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 Tak dneska jsem celej den zápasil s budíkama z BX. Výsledek zatím nic moc. Nejdřív jsem laboroval, proč mi palivo ukazuje půlku když je tam sotva čtvrtka nádrže. Nakonec jsem zjistil, že palivoměr byl JEAGER a zbytek VEGLIA takže jsem vzal budík z GTI a dal ho tam a už to ukazuje. Bohužel hladina oleje se mi rozchodit nepodařila a asi se jí nakonec vzdám (dal jsem tam budík z GTI aby to chodilo tak jak má). Potom přestalo svítit podsvícení takže další rozborka všechno vyčištěný a pořád nic. Bohužel ten tištěnej spoj je v bídném stavu takže jsem to provizorně překlemoval. Všechno jsem tam sal utáhl budíky a zjistil, že přestal ukazovat tlak oleje. Už jsem neměl nervy to znova vyndavat takže zatím je to v autě s tím, že neukazuje tlak, nesvítí ruční brzda, občas blbne i STOPka a kontrolky jsem zatím nepřehazoval. Tohle všechno jsou problémy toho tištěného spoje takže to ani nebudu řešit a musím sehnat jinej v lepším stavu. Citovat
Lukas309 Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 Nakonec jsem ještě nahodil novou mlhovku takže ty světla už mám konečně komplet. Citovat
Lukas309 Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 No ještě mě čeká spousta práce a pak budou parádní, ale odvedli dobrou práci tak teď už je to na mě :-) Citovat
Lukas309 Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 Takže dneska jsem zase trochu pracoval. Kapotu jsem opravil takže zanedlouho půjde na auto. Citovat
Lukas309 Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 No a pak jsem se pustil do otevírání zadních oken. Největší práci dá vyndat sedačky, ale už jsem to dělal několikrát takže nic zarezlýho a všechno jde víceméně dobře. Výsledek super, okna jsou sice otevřená jen zhruba z poloviny oproti klasickému otevírání, ale zase je možné je během jízdy kdykoli zavřít a otevřít takže super. Citovat
Lukas309 Odesláno 25. červenec 2011 Autor Odesláno 25. červenec 2011 Tak dneska jsem nahodil kapotu a celkem se mi jí povedlo i vyštelovat. Pak jsem se konečně dokopal k tomu začít dělat falešný dno do kufru. Kostra už je hotová teď musím nakoupit nějakej další materiál a pak to dokončím. Citovat
Lukas309 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Tak dneska jsem konečně nahodil finální verzi dvířek kastlíku. Lepil jsem to nakonec silikonem pro případ, kdybych to ještě někdy potřeboval rozdělat. Uvidíme kolik to vydrží, ale zatím to vypadá dost pevně takže snad to přežije i naše silnice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.