Existujuci Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Da sa demontovat z predneho naraznika len ta cierna mriezka samostatne bez toho aby som dal dole cely naraznik? Citovat
fox111fox Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Mozno na jame od spodu, ale to je tiez komplikovane Citovat
wojtěch Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 dá nedávno jsem to tak sundával.... Citovat
Existujuci Odesláno 23. květen 2010 Autor Odesláno 23. květen 2010 Původně zaslal: wojtěch dá nedávno jsem to tak sundával.... Mozes to popisat ako? Citovat
wojtěch Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 vjel jsem na rampu nemam kryt pod motorem tak jsem to bylo jednodušší... a rukou tam šáhneš je to na takových zobáčcích tak jsem to tenkým šroubovakem vždy podebral a mřížku potáhnul směrem k chladiči jde to bez problému.. těch zobáčku tam je odhadem 10. [upravil dne 24/5/10 wojtěch] Citovat
Existujuci Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 Původně zaslal: wojtěch vjel jsem na rampu nemam kryt pod motorem tak jsem to bylo jednodušší... a rukou tam šáhneš je to na takových zobáčcích tak jsem to tenkým šroubovakem vždy podebral a mřížku potáhnul směrem k chladiči jde to bez problému.. těch zobáčku tam je odhadem 10. [upravil dne 24/5/10 wojtěch] Dik za radu. Chem tam dat denne svetla,tak sa troska pohram. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.