Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Išlo by prehodiť prevodovky navzájom? Z SRi do Grdt? Pretože na 205forku som čítal ako montuju do grd gti prevodovku z toho usudzujem že je to dosť podobné:roll

Ďakujem za skorú odpoveď.

Odesláno

kdyz bys vymenil komplet spojku i se setrvakem tak jo

jinak ne protoze td ma taznou spojku a benziny talcnou a taky jinou prevodovku aspon u noveho modelu to tak je stary nevim

Odesláno

Když dáš z benzína do TD (nebo i naopak) převodovku, tak ti to nepojede (resp. pojede, ale na ho*no), protože každá ta převodovka má jinej stálej převod a různě velký kola na rychlostních stupních.

Odesláno

nedarí sa mi nájsť ten topic na 205fore ale popisovali dieslak s gti prevodovkou že má väčšiu akceleráciu,samozrejme viem že prevodovky niesu totožné ale ide mi o to či výmena niečo prinesie alebo len to bude zbytočne zabitý čas.

Odesláno

vlez do auta, koukni se na otackomer a dej si facku :P

pokud si dobre vzpominam, tak SRi toci na petku 3000ot/min pri 100km/h, tzn ze s dieselem pojedes po dalnici furt v omezovaci.

Odesláno

priemer spojky je 200mm

GR 1.9 3.251 - 1.850 - 1.148 - 0.829 - 0.658 - Z3.333 staly prevod 3.938:1

GRI,SRI 1.9 3.251 - 1.850 - 1.280 - 0.969 - 0.757 -vZ3.333 staly prevod 4.062:1

Odesláno

wolfy ist by to islo ale co ti na to povie motor to je uz na dlhsiu diskusiu bo zober len do uvahy vykon a krutak 1.9 SRi a 1.9GRDT a mas jasny vysledok o prevodovke. ze ta dieslova je kratsia ako ta benzinova.

Ja som skusal zamenit prevodovky 1.8D za 1.9D a vysledok akceleracia perfektna ale maximalka pre 1.9D XUD9 (162) bola len 135km/h a original prevodovka ma maximalku 165km/h vsetko osobna skusenost. tak si to zhodnot ale ja predpokladam ze bude sa ti dost prehrievat ten tvoj motor vyskusaj a uvidis.

Odesláno

naftová převodovka je do benzína k ničemu. Nejlepší pro benzínovej motor je z 205gti a stálej převod z 405mi16. Tak jak to ted skládám já.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Za prvé ďakujem za každú jednu reakciu....Po prečítaní všetkých príspevkou som sa rozhodol teda na benzínovú prevodovku zabudnúť a hladám z turbodiesla vhodnú náhradu.

Na radu servisáka by som chcel vymeniť rozvodový remeň čo mi viete povedať o rozvodovom remene DAYCO?Na autokelly je za neakých 20e,kvalita teda bude najskôr nič moc?

Odesláno

Ešte ma napadlo že v poslednej dobe mi začal strašne triasť na volnobehu celý interier aj s volantom ,ako náhle pridám trochu plyn trasenie zmizne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...