pyrone Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 chcel by som si do svojho radia RD3 pripojit aj MP3 player cez maly jack namiesto CD menica (ten ani od vyroby nemam) ale na radiu je tlacitko prenutie daneho vstupu... nemate niekto s tym skusenosti lebo sa mi to velmi nechce rozoberat a potom tam najst velke nic. alebo aspon ci je to normalne mozne, ci je tam vstup LINE-IN alebo nieco podobne... viem ze original montovane radia su trosku nepriatelske k takemu rozsirovaniu (skusenosti z inou znackou) Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Ja som to urobil. Stiahol som si dokumentáciu od rádia a zapojil som INPUT JACK pred koncovú časť. Výsledok :blicismajlik. Tak som si kúpil ALPINE. A zistil som, že origo rádio vlastne len chrčí. Citovat
pyrone Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 a ovladanie pod volantom mas ako vyriesene? nechrcia nahodou len repraky a nie cele radio ??? Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Ovládanie mi nefunguje a display tiež nie. Repráky som nechal originálne. Pridal som ešte zosik s wooferom. A zvuk je SUPER!!! Ja viem, že zvukofili budú určite namietať. Ale mne táto konfigurácia vyhovuje. Citovat
pyrone Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 tak to si radsej necham peugeotacke radio s ovladanim a len skusim vymenit repraky pre lepsie zvuk. ma tu niekto skusenosti s XCarLinkom pre CAN VAN a iPod? alebo staci len XCarLink v 307-ke... chcel by som si hodit stary iPod na dlhsie cestovanie (dovolenka sa blizi) [upravil dne 20/5/10 pyrone] Citovat
jardazmostu Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Výměna repráků ti moc skoro vůbec nepomůže-vyzkoušeno a zvuk je stále:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik. To origo rádio je Total ****:papa Citovat
pyrone Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 hmmm takze jedine najst radio, ktore ma po podporu pezotackeho ovladania pod volantom a zobrazovania na displeji... pozeram ze Alpina radia by mali byt OK... mate niekto taketo skusenosti? Citovat
shark734 Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 ja mam origo radio clarion a nemozem sa stazovat ze by to chrcalo...jedine ked to mam naplno...zato kamarat ma origo siemens a to chrci uz okolo polovice maximalnej hlasitosti.. moje na takom istom stupni hra ovela hlasnejsie:myslim Citovat
pyrone Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 ja mam tiez clariona a som s nim dost spokojny... na pocuvanie v aute mi staci tam ziadne audiofilovske potreby nemam... len ma serie to priojenie MP3/iPod do radia... Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Ja som tiež neni žiadny audiofil, ale s vetou, že origo rádio hrá dobre súhlasím iba za podmienky, že dobre je za 3. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.