Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chcel by som si do svojho radia RD3 pripojit aj MP3 player cez maly jack namiesto CD menica (ten ani od vyroby nemam) ale na radiu je tlacitko prenutie daneho vstupu...

nemate niekto s tym skusenosti lebo sa mi to velmi nechce rozoberat a potom tam najst velke nic.

alebo aspon ci je to normalne mozne, ci je tam vstup LINE-IN alebo nieco podobne...

viem ze original montovane radia su trosku nepriatelske k takemu rozsirovaniu (skusenosti z inou znackou)

Odesláno

Ovládanie mi nefunguje a display tiež nie.

Repráky som nechal originálne.

Pridal som ešte zosik s wooferom.

A zvuk je SUPER!!!:super

Ja viem, že zvukofili budú určite namietať. Ale mne táto konfigurácia vyhovuje.

Odesláno

tak to si radsej necham peugeotacke radio s ovladanim a len skusim vymenit repraky pre lepsie zvuk.

ma tu niekto skusenosti s XCarLinkom pre CAN VAN a iPod? alebo staci len XCarLink v 307-ke...

chcel by som si hodit stary iPod na dlhsie cestovanie (dovolenka sa blizi)

[upravil dne 20/5/10 pyrone]

Odesláno

hmmm takze jedine najst radio, ktore ma po podporu pezotackeho ovladania pod volantom a zobrazovania na displeji...

pozeram ze Alpina radia by mali byt OK...

mate niekto taketo skusenosti?

Odesláno

ja mam origo radio clarion a nemozem sa stazovat ze by to chrcalo...jedine ked to mam naplno...zato kamarat ma origo siemens a to chrci uz okolo polovice maximalnej hlasitosti..

moje na takom istom stupni hra ovela hlasnejsie:myslim

Odesláno

ja mam tiez clariona a som s nim dost spokojny... na pocuvanie v aute mi staci tam ziadne audiofilovske potreby nemam... len ma serie to priojenie MP3/iPod do radia...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...