matulienka82 Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Neviete mi niekto poradit so smerovkami:)ked hadzem smerovku do prava zapnu sa mi dialkove svetla...bola som v servise a mi povedali ze nova packa 238eciek:( ..vie niekto ako na to? Dakujeeeem vopred [upravil dne 14/5/10 matulienka82] Citovat
ajsik Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 tohle bych videl na rocnik 2001 konec a nebo 2002/03 ... tj. ty novejsi packy alias COM (i podle te ceny). Reseni na to moc neni, nekdo to rozebiral a opravoval, ale primarne je lepsi sehnat starsi packy z novejsiho modelu maji tuhsi chod a netrpi timto problemem. Bezne se daji koupit uz od 1000-1500 Kc z vraku , zalezi na prodejci. Koukam ze jsi ze Sence ;-), jezdime tam kazdy rok na Slunecne jezera do kempu ;-) Citovat
Cardaaa Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 jak říká ajsik... sehnat z vrakoviště na Senci je to nádherný... taky tam jezdím skoro každej rok:papa Citovat
matulienka82 Odesláno 17. květen 2010 Autor Odesláno 17. květen 2010 Moj peugeotik je rocnik 2004....takze na vrakoviste...fuuu...no aby som nezohnala nieco co tam nedam uz vobec .... a jojo Senecke Slnecne Jazera....su celkom fajn...tento rok si ich uzijem dufam... A tento problem...este by to ccelo asi autoelektrikara...sama si na to netrufam:aut Citovat
petkcc Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Tak to potom uz mas COM2000 s najvacsou pravdepodobnostou... mas taketo gulate packy? http://images7.speurders.nl/images/63/6310/63106227_1_large.jpg V tom pripade sa asi vrakovisko neoplati lebo COM2000 boli problemove... mne sa same vypinaju smerovky... len ta cena 238E sa mi zda nejaka nizka, som myslel, ze to je drahsie(300-400E) mas aj packu na ovladanie radia?... Skus zavolat do tohto obchodu, ze za kolko ich maju http://obchod.autokelly.sk/ Ak mas ten COM2000 vymena je v podstate vcelku jednoducha, zvladne to kludne domaci kutil ... Odpojit bateriu, pockat 20min, odpojit airbag, dat dole volant, odpojit packy...dufam, ze som nieco nezabudol ... niekde som mal aj navod s obrazkami, skusim este pohladat Citovat
ivanh Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Ja som riešil ten isty problem pred 2 rokmi. Stavalo sa iba v lete a iba vtedy ak auto stalo na slniečku a v kabine bol hic a robilo to iba pri točeni v ľavo (tuším) - no, iba na jednu stranu. Cez zimu bolo všetko OK. Predpokladal som že ide iba o \"dilatačný problém\" - niečo sa teplom roztiahne viac a niečo menej. Nasledovala demontáž airbagu, volantu a pačiek pod volantom. Pačky funguju ako pohyblive kontaky čo klžu po vyleptaných ploškach na plošnom spoji. Problem bol v tom že jeden kontakt klzal tesne po kraji smerovkovej dráhy a zasahoval aj do dráhy diaľkových svetiel. Takže pri zapnutí smerovky sa súčasne zapli aj diaľkové svetlá. Keďže plošný spoj nemal presne definovanú polohu (pohyboval sa na strany asi 1mm) a páčky sú fixované na plastovom obale tak som z obyčajnej školskej gumy odrezal špalík trocha širší ako bola fuga medzi plošákom a plastovým púzdrom a zaprel som plošák v jednej krajnej polohe ( tak aby sa vzájomná poloha páčky a plošáku dostala čo najviac do normálu ). Oprava aj so skúmaním netrvala dlhšie ako 3 hodiny a vynaložené materialévé náklady boli asi 10centov. Už druhú sezónu jazdím a naoslňujem protiidúce autá pri odbočovaní..... Citovat
matulienka82 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 :superDakujem za infosky..))tie packy su gulate....som pozerala aj to to autokelly obchodik, a tam maju len tie hranate...spinac na autoradijko tam nieje...len normal smerovky, svetla... Vsetci tu vyzerate taky odbornici...odkial ste...ze by som dofrcala a by mi to niekto urobil?. (samozrejme nie zadarmo)..moj znamy je automechanik..ale povedal ze na to si netrufa;)))no a ja by som rada po oprave aj jazdila bez toho aby som musela ukazovat rukou kam odbacam... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.