elton Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Aha, tak to mě vůbec nenapadlo, ale asi máš pravdu:super Citovat
Alim Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Pánové díky, posílám ještě vin:VF30ARHE8AS314988, ale procházel jsem znova odkládací prostory a pravá strana je opravdu zadělaná, tak je to snad OK. Zmátlo mě, že jsem měl prázdné místo v prostorách pro sedačky. Podle obrázku jsem JBL hledal právě tam. Pod autoradiem mám štítek JBL a tak jsem se obával, že to ve výrobě zapoměli dodat. Už se těším až si auto užiju na pořádném výletu. Na tu spotřebu jsem taky zvědavý. Šťastné návraty z cest. Citovat
Přema Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 JBL má....... TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ TKANINA STRADA BITON \"4K\" ALARM S ALARMEM S PROSTOR+OBVODOVOU OCHRANOU-STANDARD ZAPALOVAČ CIGARET BEZ ZAPALOVAČE CIGARET PŘÍDAVNÉ SEDADLO BEZ PŘÍDAVNÉHO SEDÁKU ZADNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS ZAD BEZP PÁSY 3 NAVÍJEČE 3 BODY+ KONTROLKA ZAPNUTÍ PŘEDNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS PYROTECHNICKÝ PÁS S VÝSTRAHOU ŘIDIČ + SPOLUJEZDEC PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ S CHLADNÝM PODNEBÍM KLIMATIZÉR S VÝMĚNÍKEM TOPENÍ AUTO RECIRKULACE DĚTSKÁ POJISTKA ELEKTRICKÁ DĚTSKÁ POJISTKA VZADU RYCHLOSTNÍ STUPNICE STUPNICE V KM/H STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO PŘÍDAVNÉ TOPENÍ PŘÍDAVNÉ TOPENÍ AUTOMATICKÉ OSVĚTLENÍ ZAVAZADLOVÉHO A LOŽNÉHO PROSTORU AUTOMAT OVL OSVĚTL ZAVAZ PROST+LOŽ PROST+AMV VYBAVENÍ PŘÍSTROJOVÉ DESKY VYBAV PALUB DESKY DEKOR TRAMONTANE LESKLÁ PERLEŤ OBMĚNA VNITŘNÍHO ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ VOLANT PERFOROVANÁ KŮŽE + HLAVICE HLINÍK RŮZNÁ VNITŘNÍ SVĚTLA 1 STROP PŘ+1 STROP ZAD+2 SPOT PŘ+2 SVÍT ZAD+ŽÁROVK ÚLOŽNÝ PROSTOR POD SEDADLEM 1 ODKLÁDACÍ ZÁSUVKA POD SEDADLEM SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ (CHARAKTERISTIKY) SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ S DISPLEJEM REPRODUKTOR 6 REPRODUKTORŮ + 1 BASOVÁ SKŘÍŇ VZADU OVLÁDÁNÍ AUTORÁDIA DÁLKOVÉ OVL AUTORÁDIA PŘÍDAVNÝ VENTILÁTOR S PŘÍDAVNÝM VĚTR OT STÍNĚNÍ (ROLETKA, BOČNÍ SLUNEČNÍ CLONA, CLONA STŘEŠNÍHO OKNA) BEZ ZAD ROLET NASTAVENÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE ZDVIH ZAŘÍZENÍ SPOL PODÉL SEŘÍZENÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE MANUÁLNÍ NASTAVENÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE DRŽADLO LOMBAIRE ŘIDIČE SKLÁPĚNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE SKLÁPĚNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA DO SLOŽENÉ POLOHY NAVIGAČNÍ SYSTÉM BEZ NAVIGAČNÍHO SYSTÉMU ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ HALOGENOVÁ ŽÁROVKA SPOUŠTĚČ ZADNÍHO OKNA ELEKTRICKÉ SEKVENČNÍ OVLÁD OKEN VZADU + ZAMYKÁNÍ PŘEHRÁVAČ DOPRAVNÍCH INFORMACÍ BEZ SLEDOVÁNÍ VYBOČENÍ Z DRÁHY DISPLEJ DISPLEJ ÚROVEŇ C MONOCHROMNÍ OBRAZOVKA KOSMETICKÉ ZRCÁTKO ŘIDIČ+SPOLUJEZDEC ZATEM S OSVĚTLENÍM OPĚRKA NOHY OPĚRKA NOHY ŘIDIČE VYHŘÍVACÍ VLOŽKA NEVYHŘÍVANÉ SED PŘEDNÍ BOČNÍ AIRBAG NAFUKOVACÍ VAK BOČNÍ HRUDNÍ+SLOUPKU OSVĚTLENÍ PODLAHY KABINY OSVĚTLENÍ PROSTORU NOHOU ŘIDIČE+SPOLUJEZD VPŘEDU ELEKTRICKÝ SPOUŠTĚČ OKNA (FUNKCE) OCHRANA PROTI PŘISK ŘID+SPOLUJ PŘED/ZAD NEUTRALIZACE AIRBAGU MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ SAMONATÁČECÍ SVĚTLOMET BEZ NATÁČECÍCH SVĚTLOMETŮ ÚLOŽNÝ PROSTOR (MÍSTO ŘIDIČE) BEZ PŘIHRÁDKY PŘED KONZOLE STŘECHY ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AUDIOSYSTÉM S PŘEHR KOMPAKT DISKŮ A RDS \"RD4/MP3\" CHLAZENÍ KLIMATIZACE AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) REGULATEUR ET LIMITATEUR VITESSE OVLÁDÁNÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE ZDVIH ZAŘÍZENÍ ŘIDIČE PODÉL SEŘÍZENÍ VNITŘNÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO VNIT ZPĚTNÉ ZRCÁTKO SE ZATEM ÚLOŽNÉ PROSTORY (DALŠÍ) KAPSY NA OPĚRAD + ODKLÁD PROSTORY U NOHOU ŘADA 2 VRCHNÍ KOBEREC (VZHLED) BEZ PODKL KOBERCE VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (ZAKŘIVENÉ NA STRANĚ ŘIDIČE) VYPOUKLÉ SKLO VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA USPOŘÁDÁNÍ LOŽNÉHO PROSTORU BOČNÍ POPRUH ZAVAZ. PROST. + SÍŤ TUNER RÁDIA DVA TUNERY RÁDIA VNITŘNÍ OCHRANA BEZ VNITŘNÍ OCHR LIŠTY DETEKCE PŘEKÁŽKY DETEKTOR PŘEKÁŽKY RADARU VPŘEDU VZADU MDP BOČNÍ ROLETKY BOČNÍ ROLETKY \"ŘADA 2\" UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK PŘIZPŮSOBENÍ OBLOŽENÍ HLAVICE KŮŽE + MANŽETA PLAST VRCHNÍ KOBEREC BEZ PODKL KOBERCE ZESILOVAČ – EKVALIZÉR SE ZESILOVAČEM S EQUALIZÉREM OVLÁDÁNÍ ZAMYKÁNÍ NADSTANDARDNÍ (SUPER) + AUTOMATICKÉ ZAMYKÁNÍ OKNO (TYP) AKUSTICKÉ VRSTVENÉ ČELNÍ SKLO + ZADNÍ SKLO TVRZENÉ VOLANT VOLANT KŮŽE 3 RAMENA S KOVOVOU DEKORACÍ VENTILÁTOR 1 VENTILÁTOR DVOURYCHLOSTNÍ 140 W AERO BEZ PLÁŠTĚ ZADNÍ VIDEO OBRAZOVKA BEZ ZAD VIDEO DISPLEJE DOPLŇKOVÉ TOPENÍ BEZ PŘÍDAVNÉHO TOPENÍ POMOCNÝ VSTUP PRO PACK AUDIO [upravil dne 3-1-11 18:22 Přema] Citovat
vd1 Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 tak dnes je konečne doma moja 5008 s prihlásením na EČ a namontovaným ťažným zariadením. U predajcu som všetkému rozumel, keď mi vysvetloval čudlíky ale cestou domov som nevedel zapnúť navi, telefón....... Viac som za jazdy čučal na tie čudlíky a display ako pred auto. Mám 2.0 hdi, 110/150 vo výbave Premium, vyhrievané predné sedáky, ťažné, kúrenie, el. vyhrievané spätné zrkadlá...... Skoro mi to nevošlo do garáže na šírku. Citovat
elton Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 vd1, gratuluji k autí a ať ti pěkně slouží. Vyfoť a hoď tady foto do zbírky Citovat
petrpard Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Vapor grey a presklenú strechu. vd1 Dobrej vkus:potlesk, ostatní prominou [upravil dne 3/1/11 22:49 petrpard] [upravil dne 3/1/11 22:50 petrpard] Citovat
JohnyLee Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Vapor grey a presklenú strechu. vd1 Dobrej vkus:potlesk, ostatní prominou [upravil dne 3/1/11 22:49 petrpard] [upravil dne 3/1/11 22:50 petrpard] Nic neprominu - mám to přesně tak... jl Citovat
JohnyLee Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 2 elton: tou prosklenou střechou bylo dnes kráááásně vidět částečné zatmění slunce... Jsem si už dlouho nerýpnul... :P jl Citovat
elton Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Mě to je úplně u pr....:D . Sedím v práci. Ale stejně je to zbytečná věc:P Citovat
JohnyLee Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Sezení v práci je zbytečná věc? To já za to dostávám peníze... :D:D Pochopil jsem to správně, že... Protože o BOŽÍ prosklené střeše bys tak nemluvil, to dá rozum... jl [upravil dne 4.1.11 12:47 JohnyLee] Citovat
radek76 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Vapor grey a presklenú strechu. vd1 Dobrej vkus:potlesk, ostatní prominou No stříbrná to sice není , ale prosklená střecha PROSTĚ NEMÁ CHYBU :D:D Jen nechápu, k čemu je tam ta roletka - KDO BY JÍ ZATAHOVAL???? :D:D Citovat
petrpard Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Prosklená střecha je super, taky jsem si ji připlatil, akorát mě mrzí, že místo rolety nepojíždí to sklo, měl jsem to na Hondě a používal jsem pootevřenou střechu velmi často:roll Citovat
elton Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Sezení v práci je zbytečná věc? To já za to dostávám peníze... :D:D Pochopil jsem to správně, že... Protože o BOŽÍ prosklené střeše bys tak nemluvil, to dá rozum... jl [upravil dne 4.1.11 12:47 JohnyLee] Johny, ta střecha je zbytečná věc a pochopil si to špatně:P:P Citovat
JohnyLee Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 2 elton: s tebou a střechou dneska není žádná sranda... jl Citovat
PEEPEE Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Ahoj kluci, tak jsem se konečně po dlouhé době dostal na net. Opožděně, ale přece Vám všem přeju všechno dobré v začínajícím roce 2011. Jinak jsem si právě přečetl fórum na 207, tedy na vychvalovaný motor 1.6 THP, což mě donutilo dále zapátrat a musím říct, že mi z toho vstaly vlasy na hlavě. :bojim V sobotu jdu do salonu a zřejmě objednávku zruším. Nehodlám po skončení záruky trnout hrůzou, jestli se mi ten motor vys...! Citovat
elton Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Se mnou je sranda, ale se střechou nevím, nemluvil jsem s ní:D:D Citovat
elton Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 PEEPEE, nestresuj. Nevěřím tomu, že by byl tak hroznej i když diesel je diesel:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.