Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No mně právě neběží. Co jsme měli předtím VW nafťáka, tak běžel pokaždé. Vždycky když jsme zastavila a vypnula motor, a odcházela od auta, tak ještě chvilku šel větrák. A tady ne.

Odesláno

Zdarec Peugeotaci -čky, tak dneska jsem testoval taky, Gti no prostá fantazie,nemám co říct. Ale co mě kouzelně překvapilo byla 5008 1,6 Thp. No nemám slov, krásna jízda. Celkem jsme ho povozily přes hodinu a jely jsme i směrem na Krnov. Tak jdu ještě prohledat peřinač atd. Možná jsem někde zapomněl penízky a jdu si koupit autíčko :D

Odesláno

Jo taky mě to štve,ale nemám doma tiskárnu na penízky:( A ty co měly dorazit tak se zasekly. NA lizačku to nechci ikdyž David dneska dal nabídku snů,ale kdo si počká tak se dočká :P:o:P A pak nebudeš jezdit sám na srazy:aut:aut:aut A kdyby náhodou proběhl Faceling (jak se to vlastně píše?) Třeba diody atd. tak se nebudu zlobit:D:o:D Jsem takový špekulant :D:mrk:D:mrk:D A máš nějaké foto?

Odesláno

Já vím ale, při mém čekání se může stát že to stihnou udělat:D Ne vážně, chce to trpělivost. Tak se drž na srazu a to jsi ty za mlada a nebo klučina? Ta fotka v podpisu:) Jo a nějak to tu umřelo na foru :(

[upravil dne 26.5.2011 20:18 nikol]

Odesláno
Dobrá, nebudu to řešit, prostě je to super auto, tak nehučí.

neboj se nic, prostě se to všechno stihne uchladit během jízdy, tak není potřeba, aby makal... prostě dokonalý francouzský stroj ;):D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...