Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

akorat ze je pouze na pevne stani, nema STK. musela by ho privezt na sraz odtahovka :cool:

Odesláno
akorat ze je pouze na pevne stani, nema STK. musela by ho privezt na sraz odtahovka :cool:

Hele v klidu, ja jezdil se soukromým autem rok, než jsem přisel na to že mam propadlou STK a Emise :))

Odesláno

obavam se, ze ten nejezdil poslednich 15 let sveho dosavadniho zivota :) chudak na silnici by dostal sok. jsem myslim 3. nebo 4. majitelem.

Odesláno

to elton:

tady jsou ty fotky DVD:

http://gallery.me.com/bluemedia#100056&view=mosaic&sel=0

jsou to \"dvojcata\" od philipse, druhy prehravac muze mit moje draha v kastliku, ma tam vyvedene kabely - napajeni a synchron. v tom pripade zadni slouzi pouze jako \"mirror\" display k prednimu prehravaci.

jo, a uz tam mam ty stribrne kliky konecne. po trictvrte roku od objednani ...

[upravil dne 17/5/11 15:32 peter68]

Odesláno

Když koukám na ty DVD, tak já jsem koupila před 14 dny také dvojobrazovkové DVD (máme dvě děti) od Sencoru a je to fakt super, holka kouká na svoje DVD a kluk kouká na USB na svoje pohádky. Poprvé byl v autě celou cestu klid a ne hádky.

Až to zase přidělám, tak nafotím.

Odesláno
to elton:

tady jsou ty fotky DVD:

http://gallery.me.com/bluemedia#100056&view=mosaic&sel=0

jsou to \"dvojcata\" od philipse, druhy prehravac muze mit moje draha v kastliku, ma tam vyvedene kabely - napajeni a synchron. v tom pripade zadni slouzi pouze jako \"mirror\" display k prednimu prehravaci.

jo, a uz tam mam ty stribrne kliky konecne. po trictvrte roku od objednani ...

...no to mi ho teda vyndej.... Kdes sehnal ty stříbrný kliky? Nalakoval jsi je?

...a koukam, že máš i nějaký divně bíly zrcátka. to jsou mi věci.

[upravil dne 18/5/11 10:08 cartmen]

Odesláno

Tie DVD su OK a dnes som na ne pozeral v obchode. Ale zaujalo ma DVD s TV tunerom a malou antenkou. Máte niekto skúsenosti, či to má signál počas jazdy alebo kde sa zastaví? Mohlo by to mať využitie pri večerných chvíľach niekde v kempoch alebo pri spaní v aute. A cena je zhruba rovnaká ako tie DVD dvojičky.

Odesláno
ahoj vsichni po dlouhe dobe, zdravim eltona a antireda :papa

[upravil dne 17/5/11 09:12 peter68]

peter... moc Te zdravim...a jsem rad ze jsi tady zase po dlouhe dobe.... diky moc za pozdravy a preji ti hooodne trpelivosti ve tvem hledani optima v tom kempovani ... tak prestavuj, prestavuj a zase se ozvi!!! zdravim taktez tvou polovicku!:papa

Odesláno

Všechno krásné, ale za týden je Peugeot sraz a vypadá to, že tam budu s mini autobusem zase jedinej. To mě ty 807mičky zase rozválcují:D:D:D

Odesláno
Všechno krásné, ale za týden je Peugeot sraz a vypadá to, že tam budu s mini autobusem zase jedinej. To mě ty 807mičky zase rozválcují:D:D:D
jaro a leto je u me mrtve... Co se srazu tyce... Zahrada, domek, deti, zviratka ...no time na srazeni :(
Odesláno

ja jsem taky slibil drahe, ze se budu venovat dceri ... uz nadavala, ze porad jenom kutim. srazek pokud nejakej tak u mne na podzim. max kdyz bychom se stavili na chvilku, jenom tak bez registrace. ale neslibuju :(

[upravil dne 20/5/11 11:12 peter68]

Odesláno
Co se srazu tyce... Zahrada, domek, deti, zviratka ...no time na srazeni :(

Zahrádku nechám zarůst, domek počká, dítě beru sebou a zvířatka: manželku beru sebou, pes půjde ke tchýni a rybičky mají naordinovanou dietu:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...